Pristatymai

Riebalų cheminės sudėties ir maistinės vertės kitimo analizė

9.8   (3 atsiliepimai)
Riebalų cheminės sudėties ir maistinės vertės kitimo analizė  1 puslapis
Riebalų cheminės sudėties ir maistinės vertės kitimo analizė  2 puslapis
Riebalų cheminės sudėties ir maistinės vertės kitimo analizė  3 puslapis
Riebalų cheminės sudėties ir maistinės vertės kitimo analizė  4 puslapis
Riebalų cheminės sudėties ir maistinės vertės kitimo analizė  5 puslapis
Riebalų cheminės sudėties ir maistinės vertės kitimo analizė  6 puslapis
Riebalų cheminės sudėties ir maistinės vertės kitimo analizė  7 puslapis
Riebalų cheminės sudėties ir maistinės vertės kitimo analizė  8 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

 • Riebalų cheminės sudėties ir maistinės vertės kitimo analizė Tikslas ir uždaviniai • Tikslas • Pristatyti riebalų sudėties ir maistinės vertės kitimo analizę. • Uždaviniai • Sužinoti kokia yra riebalų sudėtis ir kaip ji kinta. • Apžvelgti riebalų maistinę vertę ir kaip ji kinta. • Riebalų samprata ir būdingos sąvybės • Lipidai arba kitaip riebalai – organiniai junginiai, sunkiai arba visai netirpstantys vandenyje. • Lipidai – tai alkoholių ir riebalų rūgščių esteriai. • Visi riebalai skirstomi į sočiuosius ir nesočiuosius riebalus. • • 1.pav. Riebalai Augaliniai ir gyvūliniai riebalai • Gyvūniniai riebalai yra lipidai , gauti iš gyvūnų, riebalai yra kieti, kambario temparatūroje gali suskystėti. Gyvūliniuose riebaluose daugiau sočiųjų riebalų rūgsčių. • Augaliniai riebalai yra aliejai, išgaunami iš augalų. Gamybai naudojami augalai: soja, vynuogių sėklos, kakavos sviestas. Augaliniuose riebaluose daugiau nesočiųjų riebalų rūgščių. • • • 2.pav. Gyvūliniai ir augaliniai riebalai Riebalų cheminės sudėties kitimo analizė • Maisto produktuose naudojami riebalai yra sudaryti iš sudėtingų triacilglicerolių mišinių su nedideliais kiekiais diacilglicerolių. Trigliceridai yra vyraujanti daugumos maistinių riebalų ir aliejų sudedamoji dalis. • Svarbiausieji lipidų pokyčiai maisto produktuose yra: hidrolizė ir oksidacija. • •

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 410 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Lygis
Universitetinis
Failo tipas
Skaidrės (.ppt)
Apimtis
9 psl., (410 ž.)
Darbo duomenys
  • Maisto technologijos pristatymas
  • 9 psl., (410 ž.)
  • Skaidrės 3 MB
  • Lygis: Universitetinis
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį pristatymą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt