Referatai

Vaisių salotos su jogurtu

9.8   (3 atsiliepimai)
Vaisių salotos su jogurtu 1 puslapis
Vaisių salotos su jogurtu 2 puslapis
Vaisių salotos su jogurtu 3 puslapis
Vaisių salotos su jogurtu 4 puslapis
Vaisių salotos su jogurtu 5 puslapis
Vaisių salotos su jogurtu 6 puslapis
Vaisių salotos su jogurtu 7 puslapis
Vaisių salotos su jogurtu 8 puslapis
Vaisių salotos su jogurtu 9 puslapis
Vaisių salotos su jogurtu 10 puslapis
Vaisių salotos su jogurtu 11 puslapis
Vaisių salotos su jogurtu 12 puslapis
Vaisių salotos su jogurtu 13 puslapis
Vaisių salotos su jogurtu 14 puslapis
Vaisių salotos su jogurtu 15 puslapis
Vaisių salotos su jogurtu 16 puslapis
Vaisių salotos su jogurtu 17 puslapis
Vaisių salotos su jogurtu 18 puslapis
Vaisių salotos su jogurtu 19 puslapis
Vaisių salotos su jogurtu 20 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

Pasaulio virtuvių kulinarinio paveldo patiekalų gaminimas ir patiekimas.
Kuriamo produkto poveikis aplinkai/ naudingumas
( Koks kuriamo produkto poveikis aplinkai: darnus vystimasis, verslumas?)
Sukurtas gaminys:
• skirtas viešojo maitinimo įstaigų (restoranų, kavinių, valgyklų) aplinkai
• skirtas šių įstaigų lankytojams
• pagamintas laikantis sanitarijos ir higienos normų
• turintis teigiamus juslinius požymius
• estetiškai pateiktas
Produkto kūrimui naudojamų medžiagų ypatumai/ kriterijai medžiagų pasirinkimui
( Kokios medžiagos naudojamos kuriamame produkte)
Naudojamos medžiagos:
• maisto produktai, įsigyti vietinėje rinkoje
• įsigytos atsižvelgiant į kuriamą produktą
Produkto technologiniai/konstrukciniai ypatumai
( Koks turi būti produkto konstrukcinis ir technologinis sprendimas?)
Gaminys turi būti:
• gaminys turi būti kuriamas vadovaujantis asmens ir darbo higienos reikalavimais
• gaminys turi būti kuriamas naudojant tinkamus produktus ir darbo priemones
• gaminį sudaro pagrindinis patiekalas iš pasaulio virtuvių kulinarinio paveldo
• gaminys turi būti pagamintas iš trijų pasirinktų pasaulio virtuvių kulinarinio paveldo patiekalų ir estetiškai patiektas
• gaminys turi būti gaminamas naudojantis technologinėmis kortelėmis.
Mokytojo kvalifikacija, vardas, pavardė:
Profesijos mokytoja .....................................................................................
Data:...2021.....(metai).. ....... ..(mėnuo)....... diena)
SANTRAUKA
Technologijų brandos egzaminui pasirinkta technologijų kryptis: Paslaugos asmenims; Viešbučiai, restoranai ir viešasis maitinimas. Pagal šią kryptį išsirinkome temą: Salotų gaminimas ir patikimas. Kadangi tema plati ir apima begales maisto ruošimo technologijų ir įvairiausių receptūrų, nusprendėme rinktis sveikiems pusryčiams tinkamas šviežių vaisių salotas su jogurtu.
Salotos – Dgs. (lenk. salata, vok. Salat < it. insalata - salotos) - šaltas valgis iš virtų, konservuotų arba žalių daržovių, vaisių ar uogų, supjaustytų gabaliukais, pagardintų majonezu, aliejumi, jogurtu ar grietine ir prieskoniais.
ĮVADAS
Vaisių salotos – patiekalas, gaminamas iš įvairių vaisių, kartais užpilamų padažu. Gali būti valgomos kaip užkandis, garnyras arba desertas. Rečiau – kaip pagrindinis patiekalas. Vaisiai paruošiami juos supjausčius į nedidelius gabalėlius. Jeigu vaisius nedidelis, gali būti dedamas į salotas ir nepjaustytas. Jos yra labai maistingos ir vertingos mūsų organizmui. Salotose yra daug vitaminų, kurių reikia žmogaus organizmui. Jos lengvai virškinamos, gerina kraujo apytaką. Pačios salotos yra labai spalvingos ir labai primena vasarą. Nėra sunku įsigyti produktų žiemos metu, tad jas galima valgyti bet kuriuo metų laiku....

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 1627 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

Turinys
  • TECHNINĖ UŽDUOTIS 3
  • SANTRAUKA 4
  • ĮVADAS 5
  • Baigiamojo darbo rengimo planas (savaitėmis) 7
  • 1. PROJEKTAVIMAS 7
  • 1.1. Idėjos paieškos 8
  • 1.2. Vaisių analogų vaizdai 8
  • 1.3. Alternatyva 9
  • 1.4. Salotų technologinė kortelė. 10
  • 2. PASIRINKTI PRODUKTAI, ĮRANKIAI, DARBŲ SAUGA 11
  • 3. TECHNOLOGINIAI PROCESAI IR REZULTATAI 15
  • 3.1. Konstravimas 15
  • 3.2. Technologiniai procesai 15
  • 3.3. Ekonominiai skaičiavimai 19
  • 3.4. Nauda visuomenei 21
  • IŠVADOS 22
  • LITERATŪROS ŠALTINIAI 23
  • INFORMACIJOS ŠALTINIAI 23

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Šaltiniai
✅ Šaltiniai yra
Failo tipas
Word failas (.docx)
Apimtis
21 psl., (1627 ž.)
Darbo duomenys
  • Maisto technologijos referatas
  • 21 psl., (1627 ž.)
  • Word failas 1 MB
  • Lygis: Mokyklinis
  • ✅ Yra šaltiniai
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį referatą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt