Praktikos ataskaitos

Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita

9.8   (3 atsiliepimai)
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita 1 puslapis
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita 2 puslapis
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita 3 puslapis
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita 4 puslapis
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita 5 puslapis
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita 6 puslapis
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita 7 puslapis
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita 8 puslapis
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita 9 puslapis
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita 10 puslapis
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita 11 puslapis
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita 12 puslapis
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita 13 puslapis
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita 14 puslapis
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita 15 puslapis
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita 16 puslapis
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita 17 puslapis
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita 18 puslapis
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita 19 puslapis
Bendrosios technologinės ir maisto kokybės profesinės veiklos praktikos ataskaita 20 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

 

Įvadas

Praktikos modulio tikslas:

Suteikti praktinių įgūdžių, reikalingų maisto produktų technologui projektuoti ir organizuoti žaliavų, gamybos proceso ir produkcijos kokybės vertinimą, vadovauti maisto produktų gamybos technologiniam procesui kompetencijoms ugdyti.

Užduotis:

  1. Įmonėje, kurioje atliekate praktiką, išnagrinėkite atskirų maisto produktų gamybos etapus, susipažinkite su technologiniais parametrais, įrengimais, žaliavų, gatavų gaminių kokybe, higienos, sanitarijos reikalavimais.

  2. Įmonėje, kurioje atliekate praktiką, susipažinti ir mokėti nustatyti rizikos veiksnius (RV), svarbius valdymo taškus (SVT), sprendimų medžio pritaikymą, nustatyti kritines ribas, taikyti korekcijos veiksmus gamybos vietose.

Užduotis Nr. 1

Įmonės charakteristika:

lentelė 1 Įmonės charakteristika

Pavadinimas

Adresas

Veiklos sritis

Viešasis maitinimas

Darbuotojų skaičius

83

Įkūrimo metai

2015

Gamybos pajėgumai

30 – 40 kg per parą, ~ 11 t per metus

Produkcijos asortimentas:

lentelė 2 Asortimentas

Produktas

Sudėtis

Mielinės tešlos spurgos

Kvietiniai miltai, vanduo, donut mix, margarinas, rapsų aliejus, mielės, cukrus, ruginiai miltai, glita, joduota druska.

„Oga oga“

Baltasis glaistas, vyšnių tyrė, liofilizuoti braškių gabaliukai, šviežios avietes ir šilauogės.

„Hipsteris“

Baltasis glaistas, pistacijų pasta, pistacijos.

„3D šokoladas“

Juodasis šokoladas, šokoladiniai trupiniai, perlinis cukrus, šviežios braškes.

„Smaguris“

Pieniškas šokoladas, baltasis glaistas, kvietiniai dribsniai.

„Teisinga“

Juodasis šokoladas, pistacijos.

„Casablanca“

Baltasis glaistas, lazdynų riešutų pasta, kepintos migdolų drožlės, riešutinis padažas, konservuotos vyšnios.

„Čiao braškė“

Braškinis šokoladas, braškių tyrė, liofilizuotos braškės.

„Mėta“

Baltasis glaistas, mėtų ekstraktas, juodas šokoladas, avietės, perlinis cukrus.

„Meškinų“

Pieniškas šokoladas, medus, imbiero trupiniai, baltasis glaistas, riešutinis padažas, migdolai.

„Šventa“

Juodas šokoladas, karamelizuoti lazdynų riešutai.

„Laimės“

Citrinų šokoladas, perlinis cukrus, žalioji citrina.

„Lepesinas“

Apelsinų šokoladas, pieniško šokolado pabarstukai, juodas šokoladas, apelsinų cukatai.

„Janina“

Baltasis glaistas, raudoni maistiniai dažai, liofilizuotų aviečių pudra, vyšnių tyrė, braškiniai burbuliukai, konservuotos vyšnios.

„Pompadur“

Cukrus, liofilizuotų aviečių pudra, liofilizuotų spanguolių pudra.

„Piratas“

Cukrus, cinamonas.

„Pajūra“

Karamelinis šokoladas, karamelės padažas, druska.

„Django“

Šoninė, cukraus pudra, klevų sirupas, kondensuotas pienas.

„Irisius“

Karamelinis šokoladas, baltasis glaistas, pieniško šokolado pabarstukai.

Užduotis Nr. 2

Žaliavų priėmimas – tai atvežtų į įmonę maisto prekių patikrinimas, užtikrinantis nurodytų kiekių sutaptį su jais lydinčiais dokumentais (faktūra), pakuotės, svorio bei temperatūros tikrinimą.

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 3610 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

Turinys
  • Įvadas 3
  • Užduotis Nr. 1 4
  • Užduotis Nr. 2 6
  • Užduotis Nr. 3 8
  • Užduotis Nr. 4 19
  • Užduotis Nr. 6 20
  • Išvados 21
  • Literatūra 22
  • PRIEDAI 23
  • Paveikslų sąrašas
  • pav. 1 Sprendimų medis 15
  • Lentelių sąrašas
  • lentelė 1 Įmonės charakteristika 4
  • lentelė 2 Asortimentas 4
  • lentelė 3 Maisto produktų priėmimo žurnalas 6
  • lentelė 4 Maisto žaliavų ir produktų laikymo žurnalas 6
  • lentelė 5 Žaliavų laikymo sąlygos 6
  • lentelė 6 Žaliavų kokybiniai rodikliai 7
  • lentelė 7 Rizikos veiksnių analizė 11
  • lentelė 8 Kritinės ribos 15
  • lentelė 9 Koregavimo veiksmai 17
  • lentelė 10 Maisto priedai 19
  • lentelė 11 Įrenginiai 20

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Šaltiniai
✅ Šaltiniai yra
Failo tipas
Word failas (.docx)
Apimtis
23 psl., (3610 ž.)
Darbo duomenys
  • Maisto technologijos praktikos ataskaita
  • 23 psl., (3610 ž.)
  • Word failas 508 KB
  • Lygis: Universitetinis
  • ✅ Yra šaltiniai
www.nemoku.lt Atsisiųsti šią praktikos ataskaitą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt