Įvadas
Praktikos modulio tikslas:
Suteikti praktinių įgūdžių, reikalingų maisto produktų technologui projektuoti ir organizuoti žaliavų, gamybos proceso ir produkcijos kokybės vertinimą, vadovauti maisto produktų gamybos technologiniam procesui kompetencijoms ugdyti.
Užduotis:
Įmonėje, kurioje atliekate praktiką, išnagrinėkite atskirų maisto produktų gamybos etapus, susipažinkite su technologiniais parametrais, įrengimais, žaliavų, gatavų gaminių kokybe, higienos, sanitarijos reikalavimais.
Įmonėje, kurioje atliekate praktiką, susipažinti ir mokėti nustatyti rizikos veiksnius (RV), svarbius valdymo taškus (SVT), sprendimų medžio pritaikymą, nustatyti kritines ribas, taikyti korekcijos veiksmus gamybos vietose.
Užduotis Nr. 1
Įmonės charakteristika:
lentelė 1 Įmonės charakteristika
Pavadinimas | |
Adresas | |
Veiklos sritis | Viešasis maitinimas |
Darbuotojų skaičius | 83 |
Įkūrimo metai | 2015 |
Gamybos pajėgumai | 30 – 40 kg per parą, ~ 11 t per metus |
Produkcijos asortimentas:
lentelė 2 Asortimentas
Produktas | Sudėtis |
Mielinės tešlos spurgos | Kvietiniai miltai, vanduo, donut mix, margarinas, rapsų aliejus, mielės, cukrus, ruginiai miltai, glita, joduota druska. |
„Oga oga“ | Baltasis glaistas, vyšnių tyrė, liofilizuoti braškių gabaliukai, šviežios avietes ir šilauogės. |
„Hipsteris“ | Baltasis glaistas, pistacijų pasta, pistacijos. |
„3D šokoladas“ | Juodasis šokoladas, šokoladiniai trupiniai, perlinis cukrus, šviežios braškes. |
„Smaguris“ | Pieniškas šokoladas, baltasis glaistas, kvietiniai dribsniai. |
„Teisinga“ | Juodasis šokoladas, pistacijos. |
„Casablanca“ | Baltasis glaistas, lazdynų riešutų pasta, kepintos migdolų drožlės, riešutinis padažas, konservuotos vyšnios. |
„Čiao braškė“ | Braškinis šokoladas, braškių tyrė, liofilizuotos braškės. |
„Mėta“ | Baltasis glaistas, mėtų ekstraktas, juodas šokoladas, avietės, perlinis cukrus. |
„Meškinų“ | Pieniškas šokoladas, medus, imbiero trupiniai, baltasis glaistas, riešutinis padažas, migdolai. |
„Šventa“ | Juodas šokoladas, karamelizuoti lazdynų riešutai. |
„Laimės“ | Citrinų šokoladas, perlinis cukrus, žalioji citrina. |
„Lepesinas“ | Apelsinų šokoladas, pieniško šokolado pabarstukai, juodas šokoladas, apelsinų cukatai. |
„Janina“ | Baltasis glaistas, raudoni maistiniai dažai, liofilizuotų aviečių pudra, vyšnių tyrė, braškiniai burbuliukai, konservuotos vyšnios. |
„Pompadur“ | Cukrus, liofilizuotų aviečių pudra, liofilizuotų spanguolių pudra. |
„Piratas“ | Cukrus, cinamonas. |
„Pajūra“ | Karamelinis šokoladas, karamelės padažas, druska. |
„Django“ | Šoninė, cukraus pudra, klevų sirupas, kondensuotas pienas. |
„Irisius“ | Karamelinis šokoladas, baltasis glaistas, pieniško šokolado pabarstukai. |
Užduotis Nr. 2
Žaliavų priėmimas – tai atvežtų į įmonę maisto prekių patikrinimas, užtikrinantis nurodytų kiekių sutaptį su jais lydinčiais dokumentais (faktūra), pakuotės, svorio bei temperatūros tikrinimą.
Šį darbą sudaro 3610 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!
★ Klientai rekomenduoja
Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?
Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!
Norint atsisiųsti šį darbą spausk ☞ Peržiūrėti darbą mygtuką!
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!
Panašūs darbai
Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.
Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.
Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!