Referatai

Stalo serviravimo ypatumai, maisto kokybės rodikliai ir gamybos technologijos

9.4   (3 atsiliepimai)
Stalo serviravimo ypatumai, maisto kokybės rodikliai ir gamybos technologijos 1 puslapis
Stalo serviravimo ypatumai, maisto kokybės rodikliai ir gamybos technologijos 2 puslapis
Stalo serviravimo ypatumai, maisto kokybės rodikliai ir gamybos technologijos 3 puslapis
Stalo serviravimo ypatumai, maisto kokybės rodikliai ir gamybos technologijos 4 puslapis
Stalo serviravimo ypatumai, maisto kokybės rodikliai ir gamybos technologijos 5 puslapis
Stalo serviravimo ypatumai, maisto kokybės rodikliai ir gamybos technologijos 6 puslapis
Stalo serviravimo ypatumai, maisto kokybės rodikliai ir gamybos technologijos 7 puslapis
Stalo serviravimo ypatumai, maisto kokybės rodikliai ir gamybos technologijos 8 puslapis
Stalo serviravimo ypatumai, maisto kokybės rodikliai ir gamybos technologijos 9 puslapis
Stalo serviravimo ypatumai, maisto kokybės rodikliai ir gamybos technologijos 10 puslapis
Stalo serviravimo ypatumai, maisto kokybės rodikliai ir gamybos technologijos 11 puslapis
Stalo serviravimo ypatumai, maisto kokybės rodikliai ir gamybos technologijos 12 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

V. Išvados 11
VI. Literatūra 12
I. Įvadas
Gyvenime yra daug malonių dalykų: kinas, knygų skatymas, kelionės, draugų susiburimai ir pasisedėjimai, maisto gamyba, ir, žinoma, to maisto valgymas. Maistas mums, žmonėms, yra būtinas kad galėtume augti, vystytis, ir normaliai funkcionuoti. Tačiau tai ir begalinis malonumas. Juk jau nuo senų laikų žmogus vis ieškodavo kaip skaniau ir išradingiau pagaminti patiekalus. Tačiau nemažiau svarbus yra pats maisto pateikimas. Kartais patieklai gali būti ir patys paprasčiausi, neįmantriausi, bet patiekiami kaip karališkoje puotoje. Tad maisto serviravimas yra neatsiejamas veiksnys, įtakojantis maisto „kokybę“. Šiame darbe aptarsiu tiek stalo serviravimo ypatumus, tiek maisto kokybės rodiklius ir gamybos technologijas.
Šis darbas sudarytas iš 3 pagrindinių dalių. Skyriuje II. Stalo serviravimas kalbėsime, kaip turi būti serviruojamas stalas pusryčiams, kokie tam yra keliami reikalavimai. Šiame skyriuje parinksime, koks maistas bus patiekiamas pusryčiams. Ir priklausomai nuo parinkto maisto, kaip turi būti serviruojamas stalas tuo konkrečiu atveju.
Skyrius III. Maisto grupių kokybiniai rodikliai skirtas aptarti maisto produktams keliamus kokybinius reikalavimus. Bus pasirinktos dvi grupės maisto produktų – kiaušiniai ir daržovės.
Skyriuje IV. Vieno produkto gaminimo būdai aprašysiu galimas kiaušinių virimo ir kepimo technologijas. Kiaušinis yra pasirinktas kaip pagrindinis pusryčių patiekamas, todėl būtent apie jį ir kalbėsiu šiame skyriuje. Galiausiai darbo pabaigoje bus suformuotos išvados ir pateiktas sąrašas naudotos lietrtūros.
II. Stalo serviravimas
2.1 Pusryčių stalo serviravimas skyrelyje yra pateikiamos teorinės žinios, kaip turi būti serviruojamas pusryčių stalas, kokie naudojami indai ir aksesuarai. 2.2 Pusryčių stalo serviravimas konkrečiam asmeniui skyrelyje yra parenkamas konkretus pusryčių valgiaraštis ir atsisžvelgiant į jį, serviruojamas stalas. Viskas bus pateikiama grafiškai.
2.1 Pusryčių stalo serviravimas
Šiame skyriuje aptarsime stalo serviravimo ypatumus, kurie yra skirtingi serviruojant pusryčių, pietų, vakarienės ar šventinį stalą. Šiam darbui aš pasirenku pusryčių stalą nes mes visi valgome pusryčius kiekviena dieną ir kievieną dieną susiduriame su stalo padengimu. Tačiau dažniausiai net nesusimąstome, kad netgi pusryčių stalo serviravimui yra keliami tam tikri reikalavimai.
Pusryčių stalui dengti galima...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 2829 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Šaltiniai
✅ Šaltiniai yra
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
12 psl., (2829 ž.)
Darbo duomenys
  • Maisto technologijos referatas
  • 12 psl., (2829 ž.)
  • Word failas 441 KB
  • Lygis: Universitetinis
  • ✅ Yra šaltiniai
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį referatą

www.nemoku.lt Panašūs darbai

Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt