Namų darbai

Maisto ruošimo technologija

10   (1 atsiliepimai)
Maisto ruošimo technologija 1 puslapis
Maisto ruošimo technologija 2 puslapis
Maisto ruošimo technologija 3 puslapis
Maisto ruošimo technologija 4 puslapis
Maisto ruošimo technologija 5 puslapis
Maisto ruošimo technologija 6 puslapis
Maisto ruošimo technologija 7 puslapis
Maisto ruošimo technologija 8 puslapis
Maisto ruošimo technologija 9 puslapis
Maisto ruošimo technologija 10 puslapis
Maisto ruošimo technologija 11 puslapis
Maisto ruošimo technologija 12 puslapis
Maisto ruošimo technologija 13 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

26. Karštųjų mėsos patiekalų pobūviams asortimentas, 4 – 5 patiekalų paruošimo technologija.
VERŠIENA SLYVŲ PADAŽE
Kiniško kopūsto gūžė (apie 0,5 kg),
600 g veršienos nugarinės be kaulų,
1 – 2 svogūnai (150 g),
1 arbatinis šaukštelis sezamų aliejaus „Blue Dragon“,
2 indeliai slyvų padažo „Blue Dragon“ (400 g),
1 valgomasis šaukštas karių prieskonių „Sharwoods“,
5 valgomieji šaukštai aliejaus,
žiupsnelis džiovintų čiobrelių,
keli gvazdikėlių žiedeliai,
žiupsnelis džiovintų smulkintų mairūnų,
druska, malti juodieji pipirai.
Kopūstų lapus nuplaukite, supjaustykite šiaudeliais.
Giliame inde įkaitinkite aliejų, sudėkite supjaustytus kopūstus ir patroškinkite 2 – 3 minutes. Padėkite šiltai.
Veršienos nugarinę supjaustykite griežinėliais, pakepinkite aliejuje.
Likusiuose riebaluose lengvai apkepkite kubeliais pjaustytus svogūnus.
Keptą nugarinę užpilkite šlakeliu vandens ir patroškinkite 10 minučių.
Kai mėsa suminkštės, sudėkite kepintus svogūnus, troškintus kiniškus kopūstus.
Viską patroškinkite dar 5 minutes, pašlakstykite sezamų aliejumi, užpilkite slyvų padažu „Blue Dragon“.
Užvirinkite, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, džiovintais čiobreliais, mairūnais, sudėkite gvazdikėlius.
Patiekite su troškintais kopūstais, virtais ryžiais ar bulvėmis.
VIŠTIENA SU KARIU IR VAISIAIS
4-ios vištų šlaunelės,
2 valgomieji šaukštai aliejaus,
250 g ryžių „Jasmin“, „Blue Dragon“,
2 šaukštai karių prieskonių „Sharwood’s“,
2 valgomieji šaukštai kokosų pieno miltelių „Blue Dragon“,
250 g konservuotų ananasų sulčių,
4 konservuotų ananasų griežinėliai,
4 obuoliai,
4 puselės konservuotų persikų,
200 g grietinėlės,
1 valgomasis šaukštas sviesto,
malti juodieji pipirai, druska.
Vištų šlauneles įtrinkite druska ir pipirais.
Troškintuve įkaitinkite aliejų. Kepkite šlauneles, kol gražiai apskrus. Iškeptas atidėkite į šalį.
Padažui
Kokosų pieno miltelius sumaišykite su konservuotų ananasų sultimis, suberkite karių miltelius, viską užvirinkite ir supilkite grietinėlę. Atidėkite į šalį.
Obuolius nulupkite, supjaustykite stambiomis skiltelėmis, pakepinkite su sviestu, į keptuvę sudėkite į keturias dalis supjaustytus konservuotų ananasų griežinėlius ir kubeliais pjaustytus konservuotus persikus. Supilkite paruoštą karių padažą.
Paruoštą padažą užpilkite ant iškeptų vištų kulšelių. Viską patroškinkite dar 5–10 minučių.
Patiekite su virtais „Blue Dragon“ ryžiais ar „Blue Dragon Udan“ makaronais.
Rekomenduojamas gėrimas
Baltasis sausas vynas „Chapel Hill Chardonnay Oaked“, Vengrija.
ANČIŲ KRŪTINĖLĖS SU GRYBŲ SALOTOMIS
4 ančių krūtinėlės
1 svogūnas
1 šaukštas kmynų
2 šaukštai acto
10 šaukštų aliejaus
300 g šparaginių pupelių
300 g grybų
100 g sviesto
Svogūną supjaustykite žiedeliais, sumaišykite su kmynais, druska ir pipirais.
Actą sumaišykite su 6 šaukštais aliejaus...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 1831 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Lygis
Universitetinis
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
13 psl., (1831 ž.)
Darbo duomenys
  • Maisto technologijos namų darbas
  • 13 psl., (1831 ž.)
  • Word failas 103 KB
  • Lygis: Universitetinis
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį namų darbą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt