Referatai

Traškučiai. Bendrieji reikalavimai

9.2   (3 atsiliepimai)
Traškučiai. Bendrieji reikalavimai 1 puslapis
Traškučiai. Bendrieji reikalavimai 2 puslapis
Traškučiai. Bendrieji reikalavimai 3 puslapis
Traškučiai. Bendrieji reikalavimai 4 puslapis
Traškučiai. Bendrieji reikalavimai 5 puslapis
Traškučiai. Bendrieji reikalavimai 6 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

Standartas - tai susitarimo pagrindu parengtas ir pripažintos įstaigos patvirtintas dokumentas, nustatantis bendram ir daugkartiniam naudojimui tinkančias taisykles, bendruosius principus ar charakteristikas ir yra skirtas įvesti optimalią tvarką tam tikroje srityje.
Įmonių standartus sudarinėja pati įmonė. Standartas tvirtinamas įmonės vadovo.
Pritaikydamas teorines žinias parengsiu standartą, kuris bus skirtas traškučių gamybai.
1.1. Šis standartas taikomas vaniliniams, pieniniams, arbatiniams traškučiams bei traškučiam su aguonomis.
2. Norminės nuorodos
2.1. Šiame standarte pateikiamos nuorodos į:
HN 15 Maisto higiena;
HN 119 Maisto produktų ženklinimas;
HN 53 Leidžiami vartoti maisto priedai;
HN 53-1 Leidžiami vartoti maisto priedai. Leidžiamos vartoti kvapiosios medžiagos ir kvapių medžiagų gamybos žaliavos;
HN 53-2 Leidžiami vartoti maisto priedai. Saldiklių, dažiklių ir kitų maisto priedų grynumo kriterijai;
HN 24 Geriamojo vandens saugos ir kokybės reikalavimai;
HN 16 Medžiagos ir gaminiai besiliečiantys su maistu;
LST 1133 Kvietiniai miltai. Techninės sąlygos;
LST 1930 Maistinė druska;
LST 1431 Duona ir pyrago kepiniai. Sudėjimas, laikymas ir gabenimas;
LST 1437 Duona ir pyrago kepiniai. Priėmimas, mėginių sudarymas, juslinių rodiklių ir masės nustatymas;
LST 1492 Duona ir pyrago kepiniai. Drėgmės kiekio nustatymo metodai;
LST 1553 Miltiniai kepiniai ir konditerijos gaminiai. Rūgštingumo ir šarmingumo nustatymo metodai;
LST 1215-92 Presuotos mielės. Techninės sąlygos
2004 m. Balandžio 29 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (EB) Nr. 8521/2004 dėl maisto produktų higienos reikalavimų;
2001 m. Kovo 8 d. Komisijos reglamento (EB) Nr. 466/2001, dėl didžiausių leidžiamų tam tikrų teršalų koncentracijų maisto produktuose lygių;
2004 m. Spalio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (EB) Nr. 1935/2004 dėl žaliavų ir gaminių, skirtų liestis su maistu;
2003 m. Rugsėjo 22 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (EB) Nr. 1830/2003 dėl genetiškai modifikuotų organizmų ir iš jų pagamintų maisto produktų ir pašarų susekamumo ir ženklinimo;
Lietuvos respublikoje parduodamų daiktų (prekių) ženklinimo ir kainų nurodymo taisyklės;
Cukraus, skirto žmonėms vartoti, techninis reglamentas;
Privalomieji maistinio augalinio aliejaus kokybės reikalavimai;
3. Terminai ir apibrėžtys
3.1. Traškučiai – tai produktas, pagamintas iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų, geriamojo vandens, cukraus, riebalų, kepimo mielių, druskos bei kitų maisto priedų.
4....

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 1178 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

Turinys
  • Įvadas
  • Įmonės standartas. Traškučiai. Bendrieji reikalavimai 4
  • 1. Taikymo sritis 4
  • 2. Normatyvinės nuorodos 4
  • 3. Terminai ir apibrėžtys 4
  • 4. Techniniai reikalavimai 4
  • 4.4. Žaliavos
  • 4.5. Traškučių jusliniai rodikliai
  • 4.6. Traškučių fizikiniai-cheminiai rodikliai
  • 5. Higiena
  • 6. Pakavimas
  • 7. Ženklinimas
  • 8. Priėmimas
  • 9. Tyrimų metodai
  • 10. Laikymas ir gabenimas
  • 11. Gamintojo garantija

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Lygis
Universitetinis
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
7 psl., (1178 ž.)
Darbo duomenys
  • Maisto technologijos referatas
  • 7 psl., (1178 ž.)
  • Word failas 72 KB
  • Lygis: Universitetinis
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį referatą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt