Referatai

Traškučiai. Bendrieji reikalavimai

9.2   (3 atsiliepimai)
Traškučiai. Bendrieji reikalavimai 1 puslapis
Traškučiai. Bendrieji reikalavimai 2 puslapis
Traškučiai. Bendrieji reikalavimai 3 puslapis
Traškučiai. Bendrieji reikalavimai 4 puslapis
Traškučiai. Bendrieji reikalavimai 5 puslapis
Traškučiai. Bendrieji reikalavimai 6 puslapis
Traškučiai. Bendrieji reikalavimai 7 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

Įvadas
Standartas - tai susitarimo pagrindu parengtas ir pripažintos įstaigos patvirtintas dokumentas, nustatantis bendram ir daugkartiniam naudojimui tinkančias taisykles, bendruosius principus ar charakteristikas ir yra skirtas įvesti optimalią tvarką tam tikroje srityje.
Kuriami tarptautiniai standartai, kuriuos sudaro Tarptautinė standartų organizacija ISO. Standartai prasideda „ISO“ raidėmis
Europos standartus sudarinėja Europos standartų organizacija CEN. Standartai prasideda „EN“ raidėmis
Lietuvos standartai. Lietuvos standartus rengia Lietuvos standartizacijos departamentas prie Lietuvos Respublikos Aplinkos ministerijos. Standartai prasideda „LST“
Įmonių standartus sudarinėja pati įmonė. Standartas tvirtinamas įmonės vadovo.
Pritaikydamas teorines žinias parengsiu standartą, kuris bus skirtas traškučių gamybai.
Traškučiai. Bendrieji reikalavimai
1. Taikymo sritis
1.1. Šis standartas taikomas vaniliniams, pieniniams, arbatiniams traškučiams bei traškučiam su aguonomis.
2. Norminės nuorodos
2.1. Šiame standarte pateikiamos nuorodos į:
HN 15 Maisto higiena;
HN 119 Maisto produktų ženklinimas;
HN 53 Leidžiami vartoti maisto priedai;
HN 53-1 Leidžiami vartoti maisto priedai. Leidžiamos vartoti kvapiosios medžiagos ir kvapių medžiagų gamybos žaliavos;
HN 53-2 Leidžiami vartoti maisto priedai. Saldiklių, dažiklių ir kitų maisto priedų grynumo kriterijai;
HN 24 Geriamojo vandens saugos ir kokybės reikalavimai;
HN 16 Medžiagos ir gaminiai besiliečiantys su maistu;
LST 1133 Kvietiniai miltai. Techninės sąlygos;
LST 1930 Maistinė druska;
LST 1431 Duona ir pyrago kepiniai. Sudėjimas, laikymas ir gabenimas;
LST 1437 Duona ir pyrago kepiniai. Priėmimas, mėginių sudarymas, juslinių rodiklių ir masės nustatymas;
LST 1492 Duona ir pyrago kepiniai. Drėgmės kiekio nustatymo metodai;
LST 1553 Miltiniai kepiniai ir konditerijos gaminiai. Rūgštingumo ir šarmingumo nustatymo metodai;
LST 1215-92 Presuotos mielės. Techninės sąlygos
2004 m. Balandžio 29 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (EB) Nr. 8521/2004 dėl maisto produktų higienos reikalavimų;
2001 m. Kovo 8 d. Komisijos reglamento (EB) Nr. 466/2001, dėl didžiausių leidžiamų tam tikrų teršalų koncentracijų maisto produktuose lygių;
2004 m. Spalio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (EB) Nr. 1935/2004 dėl žaliavų ir gaminių, skirtų liestis su maistu;
2003 m. Rugsėjo 22 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (EB) Nr. 1830/2003 dėl genetiškai modifikuotų organizmų ir iš jų pagamintų maisto produktų ir pašarų susekamumo ir ženklinimo;
Lietuvos respublikoje parduodamų...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 1178 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

Turinys
  • Įmonės standartas. Traškučiai. Bendrieji reikalavimai 4
  • 1. Taikymo sritis 4
  • 2. Normatyvinės nuorodos 4
  • 3. Terminai ir apibrėžtys 4
  • 4. Techniniai reikalavimai 4
  • 4.4. Žaliavos
  • 4.5. Traškučių jusliniai rodikliai
  • 4.6. Traškučių fizikiniai-cheminiai rodikliai
  • 5. Higiena
  • 6. Pakavimas
  • 7. Ženklinimas
  • 8. Priėmimas
  • 9. Tyrimų metodai
  • 10. Laikymas ir gabenimas
  • 11. Gamintojo garantija
Detali informacija
Darbo tipas
Lygis
Universitetinis
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
7 psl., (1178 ž.)
Darbo duomenys
  • Referatas
  • 7 psl., (1178 ž.)
  • Word failas 72 KB
  • Lygis: Universitetinis
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį referatą

www.nemoku.lt Panašūs darbai

Bendrieji darbuotojų sertifikavimo įstaigoms keliami reikalavimai

Bendrieji darbuotojų sertifikavimo įstaigoms keliami reikalavimai Kita
Peržiūrėti darbą

Empirinių duomenų rinkimas. Tyrimo duomenų patikimumas ir objektyvumas. Tyrimo duomenų apdorojimas. Bendrieji tyrimo programos (

Empirinių duomenų rinkimas. Tyrimo duomenų patikimumas ir objektyvumas. Tyrimo duomenų apdorojimas. Bendrieji tyrimo programos ( Kita
Peržiūrėti darbą

Reikalavimai gydimo įstaigos skalbiniams

Reikalavimai gydimo įstaigos skalbiniams Kita
Peržiūrėti darbą

Sąlygos ir reikalavimai skrydžio apribojimui pagal VST

Sąlygos ir reikalavimai skrydžio apribojimui pagal VST Kita
Peržiūrėti darbą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį referatą