Laboratoriniai darbai

Specialiųjų patiekalų gamybos technologija ir maitinimo organizavimas

9.0   (3 atsiliepimai)
Specialiųjų patiekalų gamybos technologija ir maitinimo organizavimas 1 puslapis
Specialiųjų patiekalų gamybos technologija ir maitinimo organizavimas 2 puslapis
Specialiųjų patiekalų gamybos technologija ir maitinimo organizavimas 3 puslapis
Specialiųjų patiekalų gamybos technologija ir maitinimo organizavimas 4 puslapis
Specialiųjų patiekalų gamybos technologija ir maitinimo organizavimas 5 puslapis
Specialiųjų patiekalų gamybos technologija ir maitinimo organizavimas 6 puslapis
Specialiųjų patiekalų gamybos technologija ir maitinimo organizavimas 7 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

1. Išmokti pagaminti ir patiekti įvairias sriubas.
2. Išmokti kontroliuoti SVT.
3. Išmokti įvertinti sriubų kokybę jusliniu būdu.
1. Pagaminti 2 pertrintos daržovių sriubos.
2. Apskaičiuoti morkų, bulvių ir žiedinių kopūstų atliekas %.
3. Nustatyti pertrintos daržovių sriubos mistinę ir energetinę vertę.
4. Nustatyti SVT ir juos kontroliuoti.
Indai, įrankiai: puodai, šaukštai, peiliai, trintuvė, keptuvė, lentos, Ž.D., V.D., lėkštelės ir dubenėliai produktams, samtis, sietelis, sriubos lėkštes.
Produktų kiekiai (2 porcijos) trintai daržovių sriubai
Produkto pavadinimas
Masė g
Bruto
Netto
Morkos
38
30
Žiediniai kopūstai
58
30
Bulvės
94
70
Konservuoti žali žirneliai
16
10
Miltai
10
10
Pienas
250
250
Sultinys ar vanduo
250
250
Sviestas
6
6
Druska
2
2
Prieskoniai
1
1
Žalumynai
5
5
Išeiga: 250/3
Paruošimas:
• Nuskustos morkos supjaustomos vienodo dydžio gabalėliais (griežinėliais arba kubeliais) užpilamos vandeniu ir, įdėjus sviesto, šutinamos, kol suminkštėja.
• Paruošti žiediniai kopūstai išskirstomi šakelėmis, nuskustos bulvės supjaustomos skiltelėmis.
• Bulvės ir žiediniai kopūstai išverdami sultinyje ar vandenyje.
• Konservuoti žirneliai iššutinami.
• Daržoves sutrinamos.
• Iš miltų ir pieno padaromas pieno padažas.
• Sutrintos daržoves sumaišomos su pieno padažu, praskiedžiamos karštu pienu ir sultiniu ar vandeniu, pasūdoma ir vėl pakaitinama iki užvirimo.
• Sriuba pilama į pašildytas lėkštes, paskaninama tirpintu sviestu.
Patiekalo įvertinimas:
1. Skonis: pieno sriubos skonis, jaučiamas žalumynų...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 458 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Lygis
Mokyklinis
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
7 psl., (458 ž.)
Darbo duomenys
  • Kulinarijos laboratorinis darbas
  • 7 psl., (458 ž.)
  • Word failas 75 KB
  • Lygis: Mokyklinis
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį laboratorinį darbą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt