2004/2004 m. m.
Restoranas pasižymi viduramžių interjeru bei subtilia prabanga.
Restoranas lankytojams patrauklūs ne tik savitu interjeru. Svečius stebina didelis patiekalų ir gėrimų pasirinkimas, džiugina malonus aptarnavimas.
Nuo 12val. iki 3val. svečiams siūlomi sotus kompleksiniai pietus.
Restorano darbuotojai ir virėjai turi puikią patirtį ruošiant banketus, furšetus ir kt. pobūvius
Vietų skaičius: prekybinėje salėje- 60zm.
pobūvių salėje - 40žm.
bare – 17 žm.
Vienu metu restorane (įskaitant pobūvių salė) galima priimti apie 200 svečių, jei tai furšeto tipo pobūvis, ir apie 100 žmonių , jei tai “sėdimas” variantas.
•Prekybos patalpos. Jų rūšyš, apibūdinimas.
Prekybos salės. Salesė organizuojamas turistinių grupiu maitinimas, čia svečiai gali pavalgyti patogiu jiems laiku , patiekalus pasirenkant iš menių.
Banketinės salės. Čia organizuojami įv. pobuviai (furšetai, banketai, oficialūs priėmimai, kokteiliai), gaminių ar paslaugų prezentacijos, degustacijos ir t. t.
Baras. Čia svečiai gali tiesios gerai praleisti laiką prie alaus bokalo arba kavos puodelio.
•Prekybos salės interjeras
Restorano interjeras ir jo detalės yra vienas iš svarbiausių kriterijų klientui, renkantis ar vertinant įstaigą (be virtuvės, aptarnavimo ir vietos). Interjero visuma priklauso tiek nuo architekto ar dizainerio idėjų, tiek nuo elementų, iš kurių sukomplektuotas tas interjeras – tinkamos spalvos, aukšta apdailos medžiagų kokybė, interjero detalės.
Kadangi pastatas skaitomas architekturinių paminklų stengtasi išlaikyti atitinkamą stilių .
Prekybos salės puoštos XVIa. skliautais, o langai – vitražais. Tamsaus medžio stalai , kedės su didėliais atlašais, priminančios karaliaus sostą- suteikia interjerui subtilią prabangą.
Salės vizualiai atrodo erdvesnės apšvietimo ir sienų spalvos deka.
Interjeras atitinka maitinimo įmonės stilių, bet mano manymų reikėtu daugiau tinkančių XVIa.
dekorativinių elementų, kurie suteiktų patalpom viduramžių dvelksmą.
2. Susipažinti su maitinimo įmonėje naudojamais indais, valgomaisiais įrankiais, stalo aptiesalais. Apibūdinant suskirstyti į šias grupes, nurodant dydį, talpą ir paskirtį.
• Porceliano indai:
Padėklinė lėkštė(350 mm): Dekoratyvinė, dedama iškilmingomis progomis, kaip polėkštė su įklota servetėle
Didelė plokščia (mėsos) lėkštė(270 ir 310 mm).: žuvies, mėsos, paukštienos ir kt. karštiems patiekalams, taip pat šaltiems bei karštiems patiekalams karštiems saldiems patiekalams
Gili (sriubos) lėkštė(220 ir 240 mm): Sriubai, ypatingoms salotoms, specialiems...
Šį darbą sudaro 6288 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!
★ Klientai rekomenduoja
Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?
Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!
Norint atsisiųsti šį darbą spausk ☞ Peržiūrėti darbą mygtuką!
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!
Panašūs darbai
Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.
Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.
Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!