Kulinarija

Kulinarija - tai technologija, kaip gaminti ne tik skanų, bet ir patraukliai atrodantį maistą. Dažniausiai šia sritimi domisi tie, kuriems patinka gaminti ir ieškoti naujų maisto produktų panaudojimo gaminant ar kuriant produktų estetinį vaizdą. Todėl kulinarijos rašto darbai dažnai naudojami kulinarijos besimokančių studentų, kaip terpė, kurioje galima aprašyti maisto technologijų reiškinius ir pritaikymo būdą. Dėl šios priežasties kulinarijos rašto darbai dažniausiai ne tik atsiskaitomieji, bet ir savišvietai tinkantys rašto darbai, turintys daug išsamios ir naudingos informacijos apie kulinarinius šedevrus.

Naujausi rašto darbai

Humanizmo idėjos B. Sruogos „Dievų miške“

Humanizmo idėjos B. Sruogos „Dievų miške“ Lietuvių kalba
Peržiūrėti darbą

Albero Kamiu romano „Svetimas“ analizė - Mari Kardona ir Selestas

Albero Kamiu romano „Svetimas“ analizė - Mari Kardona ir Selestas Lietuvių kalba
Peržiūrėti darbą

Kaltės metamorfozės Albert’o Camus romane „Krytis“ ir Antano Škėmos romane „Balta drobulė“

Kaltės metamorfozės Albert’o Camus romane „Krytis“ ir Antano Škėmos romane „Balta drobulė“ Literatūra
Peržiūrėti darbą

Polemika romantyków i klasyków

Polemika romantyków i klasyków Rusų kalba
Peržiūrėti darbą
Rodyti daugiau