Pavyzdžiai

Pyrago receptas

9.6   (2 atsiliepimai)
Pyrago receptas 1 puslapis
Pyrago receptas 2 puslapis
Pyrago receptas 3 puslapis
Pyrago receptas 4 puslapis
Pyrago receptas 5 puslapis
Pyrago receptas 6 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Aprašymas

Receptas anglų kalba su lietuvišku vertimu. Skirtas tiems, kas mokosi maisto pramonę.

Ištrauka

Student : Laima Ž.
Scottish cuisine shares much with that of other parts of the British Isles but has distinctive attributes and recipes of its own, thanks to foreign and local influences both ancient and modern. Traditional dishes exist alongside international foods brought by immigration and a Scottish public eager to try new dishes.
Scotland's natural larder of game, dairy, fish, fruit, and vegetables is the integral factor in traditional Scots cooking, with a high reliance on simplicity and a lack of spices from abroad, which were often very expensive. While many inveterate dishes such as Scotch broth can be considered healthy, many common dishes are rich in fat, contributes to the high rates of heart disease and obesity in the country. In recent times greater importance has been placed on the consumption of fresh fruit and vegetables, but many Scots, particularly those of low incomes, continue to have extremely poor diets, which contributes to Scotland's relatively high mortality rate from coronary heart disease.
Scotland's reputation for coronary and related diet-based diseases is a product of the wide consumption of fast food within the latter part of the twentieth century. Fish and chip shops remain extremely popular, and indeed the battered and fried Haggis supper remains a favourite; they have been joined in more recent years by outlets selling Pizzas.
Scotch Pie
Large numbers of Scotch Pies are sold in Scotland every day - they are an original "fast food" and are often sold at the half-time interval at football (soccer) matches. The pies are made in special straight-sided moulds, roughly 3-3½ inches (7.5-8.5cm) in diameter and about 1½ inches (4cm) deep. A pastry lid, inside the pie, covers the meat about ½ inch (1cm) below the rim. This leaves a space at the top of the pie which can be filled, if required -...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 1075 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

Detali informacija
Darbo tipas
Pavyzdžiai
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
6 psl., (1075 ž.)
Peržiūrėti rašto darbą

Šis mokslo darbas pasitarnaus tau kaip puikus pavyzdys siekiant aukščiausio pažymio!

www.nemoku.lt Peržiūrėti darbą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
www.nemoku.lt Peržiūrėti darbą