Pristatymai

Lietuviški prieskoniniai augalai

9.4   (2 atsiliepimai)
Lietuviški prieskoniniai augalai 1 puslapis
Lietuviški prieskoniniai augalai 2 puslapis
Lietuviški prieskoniniai augalai 3 puslapis
Lietuviški prieskoniniai augalai 4 puslapis
Lietuviški prieskoniniai augalai 5 puslapis
Lietuviški prieskoniniai augalai 6 puslapis
Lietuviški prieskoniniai augalai 7 puslapis
Lietuviški prieskoniniai augalai 8 puslapis
Lietuviški prieskoniniai augalai 9 puslapis
Lietuviški prieskoniniai augalai 10 puslapis
Lietuviški prieskoniniai augalai 11 puslapis
Lietuviški prieskoniniai augalai 12 puslapis
Lietuviški prieskoniniai augalai 13 puslapis
Lietuviški prieskoniniai augalai 14 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

• šeima)
• Kilmė :Centrinė azija, bet
• auginamas visame
• Pasaulyje
• Naudojamos dalys:
• Svogūnas. Švieži
• česnako lapai nauodojami
• mažai.
Pagrindinės sudedamosios dalys:
• Valgomasis česnakas turi
• daug sieros junginių;
• svarbiausias skonį
• lemiantis junginys yra
• alicinas, kuris fermentinio
• proceso metu pasigamina
• iš aliino. Ši česnako
• biologinė savybė atbaido
• žolėdžius gyvūnus.
S V O G Ū N A I
• Vertingiausias
• komponentas: eteriniai
• aliejai.
• Randamos mineralinės
• medžiagos: kalio, kalcio,
• fosforo, jodo ir geležies.
• Svogūnuose yra: vitamino
• C, folio rūgšties, B
• grupės vitaminų.
Pagrindinės sudedamosios dalys:
• Juose yra angliavandenių
• – gliukozės, fruktozės, , šiek
• tiek ląstelienos ir pektininių
• medžiagų. Svogūnuose
• nedaug baltymų, yra
• mineralinių medžiagų bei
• vitaminų. Jie pasižymi ne tik
• specifiniu kvapu ir
• skoniu,bet ir stipriomis
• antiseptinėmis savybėmis.
K M Y N A I
• Augalo šeima: Apiaceae
• (Salierinių augalų šeima)
• Lietuvoje auganti rūšis:
• paprastasis kmynas
• ( Carum carvi)
• Augalas 30 – 100 cm
• aukščio, dvimetis ar
• daugiametis.
• Žiedynas: skėtis

Kmynų panaudojimas:
• Tai vertingas prieskoninis
• augalas, taip pat vartojamas
• ir medicinoje virškinimui
• gerinti.Lietuvoje sprendžiant
• pagal valgių gaminimo
• knygas, kmynų...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 449 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Lygis
Universitetinis
Failo tipas
Skaidrės (.ppt)
Apimtis
14 psl., (449 ž.)
Darbo duomenys
  • Kulinarijos pristatymas
  • 14 psl., (449 ž.)
  • Skaidrės 878 KB
  • Lygis: Universitetinis
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį pristatymą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt