Praktikos ataskaitos

Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba

9.8   (2 atsiliepimai)
Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba 1 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba 2 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba 3 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba 4 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba 5 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba 6 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba 7 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba 8 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba 9 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba 10 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba 11 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba 12 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba 13 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba 14 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba 15 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba 16 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba 17 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba 18 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba 19 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: įmonė "Fazer kepykla" ir Raseinių rajono valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba 20 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

VMS IV kursas, II gr.
Kokybės vadybos organizacinė schema 27
Kokybės politika ir procedūros 27
Bendradarbiavimas 27
Maisto tvarkymo subjektų patikrinimai 28-30
Išvados 31
Literatūros sąrašas 32
Priedas. Žaliavų ir pagamintų produktų kokybės pažymėjimai, bei žaliavų, tiekėjų sąrašas.
Įvadas
Tikslai. Kadangi gamybinė praktika susidėjo iš dviejų dalių, tai ir tų tikslų iškilo ne vienas. Pirma dalis praktikos buvo atlikta įmonėje „Fazer kepyklos“. Jos metu teko suvokti ir išsiaiškinti, kaip šis maisto tvarkymo subjektas gamybos procese vykdo reglamentų 178/2002 maisto įstatymo bendruosius principus bei 852/2004 Maisto produktų higienos reikalavimus.
Po to reikėjo apsispręsti ir pasirinkti vieną maisto produktą (j/d forminė „Penkiagrūdė“) ir aprašyti jo gamybos technologinį procesą, nurodant svarbius valdymo taškus (SVT), pažeidimus. Aprašyti kiek įmanoma sunaudotas gamybos procesui žaliavas; atitikimą žaliavų ir maisto produkto norminių dokumentų reikalavimams. Parengti produkto sulaikymo ir išėmimo iš rinkos schemą.
Antra dalis praktikos buvo atlikta Raseinių rajono valstybinėje maisto ir veterinarijos tarnyboje. Teko susipažinti su kokybės sistema ir, svarbiausia, dalyvauti bei kartu atlikti maisto tvarkymo subjektų patikrinimus.
Santrauka. Pirmiausia supažindinama su praktikos vietos – įmonės veikla, jos istorija. Po to konkrečiai pereinama prie užsibrėžtų tikslų įgyvendinimo.
I dalis. Gan išsamiai ir plačiai aprašomi pasirinkto maisto produkto – „Penkiagrūdės“ juodos forminės duonos – gamybos technologinio proceso žingsniai su visais temperatūriniais ir laiko parametrais, bei pateikiama tiksli produkto receptūra. Aprašomi pastebėti technologinio proceso pažeidimai, galintys įtakoti produkto saugą ir kokybę. Pateikiamas j/d „Penkiagrūdė“ atitikimas norminių dokumentų reikalavimams bei ES reglamentų 178/2002 ir 852/2004 bendriesiems principams. Supažindinama su pačiu produktu trumpai aprašant jo optimalius gaminio matmenis, pateikiami drėgmės ir minkštimo parametrai, jusliniai rodikliai, bei tiksli produkto sudėtis. Nurodoma, kas tikrinama įmonės laboratorijoje vykstant atskiriems kokybės tikrinimams.
Išsamiai supažindinama su produkto sulaikymo ir paėmimo iš rinkos programa., kartu pateikiant programos veiksmų schema.
II dalis. Pateikiama ataskaita, atlikus praktiką, Raseinių rajono valstybinėje maisto ir veterinarijos tarnyboje. Trumpai apžvelgiama kokybės sistema diegiama pagal Lietuvos Respublikos standartą LST EN ISO/ IEC 17020:2004 “Bendrieji įvairių tipų kontrolės įstaigų...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 10127 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

Turinys
  • Įvadas 3
  • Įmonės “Fazer kepyklos” istorija ir veikla 4
  • I dalis. Gamybinės praktikos ataskaita maisto įmonėje „Fazer kepyklos“ 5
  • „Penkiagrūdės“ juodos forminės duonos – gamybos technologinio proceso žingsniai 5
  • 1. Žaliavų ir medžiagų priėmimas 6-7
  • 2. Žaliavų laikymas 8-9
  • 3. Žaliavų pirminis apdorojimas:
  • miltų dozavimas ir sijojimas 9
  • 4. Plikinio ruošimas ir fermentacija kartu su kietu raugu - „galva“ 9-10
  • 5. Visų likusių žaliavų pagal receptūrą dozavimas ir svėrimas 10
  • 6. Tešlos maišymas 10
  • 7. Tešlos brandinimas 10
  • 8. Tešlos svėrimas po 7kg ir vertimas į paruoštas kepimui skardas 10-11
  • 9. Pusgaminių kildymas 11
  • 10. Kepimas 11
  • 11. Iškeptų kepinių vėsinimas ir brandinimas 11-12
  • 12. Pjaustymas 12
  • 13. Pakavimas 12
  • 14. Laikymas iki realizavimo 12
  • 15. Transportavimas 12
  • 16. Tiekimas vartotojams 12
  • Žaliavų aprašymas, ženklinimas bei atsekamumas 12-13
  • Pastebėti technologinio proceso pažeidimai, galintys įtakoti produkto saugą ir kokybę 14
  • J/d „Penkiagrūdė“ atitikimas norminių dokumentų reikalavimams 14-15
  • Trumpas pasirinkto produkto aprašymas 16-17
  • Produkto sulaikymo ir paėmimo iš rinkos programa 17-19
  • Programos veiksmų schema 20
  • Pranešimų apie nesaugius ar įtariamus produktus registravimo žurnalas 21
  • Nesaugių ar įtariamų produktų sulaikymo žurnalas 21
  • “Fazer kepyklos” gamybos procesas pagal Europos Parlamento ir Tarybos (ES) reglamento 178/2002 ES maisto įstatymo bendruosius principus 21-22
  • “Fazer kepyklos” gamybos procesas pagal Europos Parlamento ir Tarybos (ES) reglamento 852/2004 Maisto produktų higienos reikalavimus 23-25

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Šaltiniai
✅ Šaltiniai yra
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
32 psl., (10127 ž.)
Darbo duomenys
  • Kulinarijos praktikos ataskaita
  • 32 psl., (10127 ž.)
  • Word failas 355 KB
  • Lygis: Universitetinis
  • ✅ Yra šaltiniai
www.nemoku.lt Atsisiųsti šią praktikos ataskaitą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt