Praktikos ataskaitos

Baigiamoji praktika kepyklėlėje

10   (1 atsiliepimai)
Baigiamoji praktika kepyklėlėje 1 puslapis
Baigiamoji praktika kepyklėlėje 2 puslapis
Baigiamoji praktika kepyklėlėje 3 puslapis
Baigiamoji praktika kepyklėlėje 4 puslapis
Baigiamoji praktika kepyklėlėje 5 puslapis
Baigiamoji praktika kepyklėlėje 6 puslapis
Baigiamoji praktika kepyklėlėje 7 puslapis
Baigiamoji praktika kepyklėlėje 8 puslapis
Baigiamoji praktika kepyklėlėje 9 puslapis
Baigiamoji praktika kepyklėlėje 10 puslapis
Baigiamoji praktika kepyklėlėje 11 puslapis
Baigiamoji praktika kepyklėlėje 12 puslapis
Baigiamoji praktika kepyklėlėje 13 puslapis
Baigiamoji praktika kepyklėlėje 14 puslapis
Baigiamoji praktika kepyklėlėje 15 puslapis
Baigiamoji praktika kepyklėlėje 16 puslapis
Baigiamoji praktika kepyklėlėje 17 puslapis
Baigiamoji praktika kepyklėlėje 18 puslapis
Baigiamoji praktika kepyklėlėje 19 puslapis
Baigiamoji praktika kepyklėlėje 20 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

Pagilinti praktinius įgūdžius ir užtikrinti teorinių žinių integraciją į konkrečią veiklą. Suteikti žinių ir gebėjimų, reikalingų įgyti organizavimo ir praktinio darbo įgūdžių, surinkti baigiamajam darbui reikalingą medžiagą.
Gebėti rašto darbe pademonstruoti savo praktinį pasirengimą spręsti problemas realioje veiklos aplinkoje.
Gebėti apibrėžti duonos ir pyrago kepinių bei konditerijos įmonių tipus.
Gebėti analizuoti ir vertinti verslo įmonės veiklą.
Gebėti apibrėžti asortimento formavimo principus.
Gebėti analizuoti ir apibūdinti duonos ir pyrago kepinių bei miltinės konditerijos gamybos technologijas.
Gebėti analizuoti duonos ir pyrago kepinių bei miltinės konditerijos receptūras.
Gebėti pasirinkti žaliavas, maisto priedus ir medžiagas konkrečių duonos ir pyrago gaminių bei miltinės konditerijos gamybai bei įvertins jų kokybę.
Gebėti taikyti teisės aktus, reglamentuojančius žaliavų priėmimo ir laikymo sąlygas.
Gebėti įvertinti maisto priedų technologines savybes ir įtaką gatavos produkcijos saugai ir kokybei.
Gebėti sudaryti su žaliavų tiekėjais sutartis, vadovaujantis įmonėje nustatyta tvarka.
Gebėti organizuoti duonos ir pyrago bei miltinės konditerijos produktų gamybą, įvertinti technologinius parametrus ir pasiūlyti jų koregavimo būdus.
Gebėti parengti konkretaus gaminio technologinio proceso schemą ir aprašyti gamybos etapus bei atlikti ekonominius produkto skaičiavimus.
Išmanti naujų maisto produktų kūrimo technologiją bei jų dokumentinės bazės sudarymo metodiką.
Gebėti įvertinti duonos ir pyrago bei miltinės konditerijos gamybos procese naudojamą technologinę įrangą, atsižvelgiant į technologinį procesą ir gamybos apimtį.
Gebėti parinkti ir išdėstyti technologinę įrangą pagal technologinio proceso eiliškumą ir argumentuotai pagrįsti savo sprendimus.
Gebėti analizuoti RVASVT sistemos taikymą maisto įmonėje.
Gebėti įvertinti rizikos veiksnius (RV) technologinių procesų metu.
Gebėti nustatyti svarbius valdymo taškus (SVT).
Gebėti įvertinti įmonės, kurioje atliko praktiką, higieninę-sanitarinę būklę, nurodyti tobulintinas puses, esant būtinybei parengti prevencinių priemonių planą.
Gebėti taikyti sanitarijos ir higienos reikalavimus personalui, patalpoms, įrenginiams ir atliekų šalinimui.
Gebėti taikyti teisės aktų, norminių dokumentų reikalavimus, užtikrinant gaminių pateikimo, laikymo, pakavimo, ženklinimo ir gabenimo operacijas.
Gebėti atlikti pasirinktos įmonės (verslo) vidinės ir išorinės aplinkos analizę.
Gebėti įvertinti verslo gyvybingumą, perspektyvas ir plėtros galimybes.
Įmonės charakteristika
Praktika buvo atlikta įmonėje , UAB „NAUJI VERSLO PROJEKTAI“ „MON AMI kepyklėlėje, kuri buvo įkurta 2010 metais ir vykdo veiklą šiose...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 7561 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

Turinys
  • ĮVADAS 3
  • 2.ĮMONĖJE GAMINAMOS PRODUKCIJOS ASORTIMENTO ANALIZĖ 5
  • 3.ŽALIAVOS IR MAISTO PRIEDAI. ŽALIAVŲ JUSLINIAI, FIZIKINIAI-CHEMINIAI, MIKROBIOLOGINIAI RODIKLIAI 9
  • 3.2. Maisto priedai naudojami „Mon Ami“ kepyklėlėje konditeriniams gaminiams. 14
  • 3.4. įmonėje sudaromų sutarčių su žaliavų tiekėjais tvarka 15
  • 3.3. „MARONI“ sausainių srautų diagrama 16
  • 4.TECHNOLOGINIO PROCESO PLANAVIMAS IR ĮGYVENDINIMAS 17
  • 4.1. Bendroji miltinės konditerijos gamybos technologinio proceso schema 17
  • 4.2. Eklerų su plikytu kremu technologinė schema 18
  • 4.3. Detalus eklerų su plikytu kremu technologinis aprašas 19
  • 4.4. „Mon Ami“ kepyklėlės kepinių tobulinimas ir inovacijos. 20
  • 5.CHNOLOGINIAI ĮRENGINIAI 21
  • 5.1.Įrenginių parinkimas, charakteristikos 21
  • 5.2.Sanitarijos ir higienos reikalavimai inventoriui 22
  • 6.MAISTO SAUGOS KOKYBĖS VALDYMO SISTEMA 23
  • 6.1 Eklerų su plikytu kremu rizikos veiksniai ir privencinės priemonės 23
  • 6.2.Įmonėje naudojamų žaliavų rizikos veiksniai, bei privencinės priemonės 28
  • 6.3.Eklerų su vaniliniu plikytu kremu technologinio proceso aprašymas 31
  • 7.SANITARINĖ IR HIGIENINĖ MAISTO ĮMONĖS BŪKLĖ 32
  • 7.1.Sanitarijos ir higienos reikalavimai 32
  • 7.2. Higienos įgūdžių mokymo programa „Mon Ami“ kepyklėlėje 35
  • 8.DUONOS IR PYRAGO (MILTINĖS KONDITERIJOS) GAMINIŲ PAKAVIMAS, ŽENKLINIMAS, LAIKYMAS IR GABENIMAS 36
  • 9.ĮMONĖS VERSLO APLINKA IR GALIMYBĖS 36
  • IŠVADOS 37
  • LITERATŪROS IR INFORMACIJOS ŠALTINIU SĄRAŠAS 38

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Šaltiniai
✅ Šaltiniai yra
Failo tipas
Word failas (.docx)
Apimtis
42 psl., (7561 ž.)
Darbo duomenys
  • Maisto technologijos praktikos ataskaita
  • 42 psl., (7561 ž.)
  • Word failas 114 KB
  • Lygis: Universitetinis
  • ✅ Yra šaltiniai
www.nemoku.lt Atsisiųsti šią praktikos ataskaitą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt