Pagilinti praktinius įgūdžius ir užtikrinti teorinių žinių integraciją į konkrečią veiklą. Suteikti žinių ir gebėjimų, reikalingų įgyti organizavimo ir praktinio darbo įgūdžių, surinkti baigiamajam darbui reikalingą medžiagą.
Gebėti rašto darbe pademonstruoti savo praktinį pasirengimą spręsti problemas realioje veiklos aplinkoje.
Gebėti apibrėžti duonos ir pyrago kepinių bei konditerijos įmonių tipus.
Gebėti analizuoti ir vertinti verslo įmonės veiklą.
Gebėti apibrėžti asortimento formavimo principus.
Gebėti analizuoti ir apibūdinti duonos ir pyrago kepinių bei miltinės konditerijos gamybos technologijas.
Gebėti analizuoti duonos ir pyrago kepinių bei miltinės konditerijos receptūras.
Gebėti pasirinkti žaliavas, maisto priedus ir medžiagas konkrečių duonos ir pyrago gaminių bei miltinės konditerijos gamybai bei įvertins jų kokybę.
Gebėti taikyti teisės aktus, reglamentuojančius žaliavų priėmimo ir laikymo sąlygas.
Gebėti įvertinti maisto priedų technologines savybes ir įtaką gatavos produkcijos saugai ir kokybei.
Gebėti sudaryti su žaliavų tiekėjais sutartis, vadovaujantis įmonėje nustatyta tvarka.
Gebėti organizuoti duonos ir pyrago bei miltinės konditerijos produktų gamybą, įvertinti technologinius parametrus ir pasiūlyti jų koregavimo būdus.
Gebėti parengti konkretaus gaminio technologinio proceso schemą ir aprašyti gamybos etapus bei atlikti ekonominius produkto skaičiavimus.
Išmanti naujų maisto produktų kūrimo technologiją bei jų dokumentinės bazės sudarymo metodiką.
Gebėti įvertinti duonos ir pyrago bei miltinės konditerijos gamybos procese naudojamą technologinę įrangą, atsižvelgiant į technologinį procesą ir gamybos apimtį.
Gebėti parinkti ir išdėstyti technologinę įrangą pagal technologinio proceso eiliškumą ir argumentuotai pagrįsti savo sprendimus.
Gebėti analizuoti RVASVT sistemos taikymą maisto įmonėje.
Gebėti įvertinti rizikos veiksnius (RV) technologinių procesų metu.
Gebėti nustatyti svarbius valdymo taškus (SVT).
Gebėti įvertinti įmonės, kurioje atliko praktiką, higieninę-sanitarinę būklę, nurodyti tobulintinas puses, esant būtinybei parengti prevencinių priemonių planą.
Gebėti taikyti sanitarijos ir higienos reikalavimus personalui, patalpoms, įrenginiams ir atliekų šalinimui.
Gebėti taikyti teisės aktų, norminių dokumentų reikalavimus, užtikrinant gaminių pateikimo, laikymo, pakavimo, ženklinimo ir gabenimo operacijas.
Gebėti atlikti pasirinktos įmonės (verslo) vidinės ir išorinės aplinkos analizę.
Gebėti įvertinti verslo gyvybingumą, perspektyvas ir plėtros galimybes.
Įmonės charakteristika
Praktika buvo atlikta įmonėje , UAB „NAUJI VERSLO PROJEKTAI“ „MON AMI kepyklėlėje, kuri buvo įkurta 2010 metais ir vykdo veiklą šiose...
Šį darbą sudaro 7561 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!
★ Klientai rekomenduoja
Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?
Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!
Norint atsisiųsti šį darbą spausk ☞ Peržiūrėti darbą mygtuką!
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!
Panašūs darbai
Kiti darbai
Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.
Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.
Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!