Praktikos ataskaitos

Maisto rišimo ir aptarnavimo praktika

9.8   (3 atsiliepimai)
Maisto rišimo ir aptarnavimo praktika 1 puslapis
Maisto rišimo ir aptarnavimo praktika 2 puslapis
Maisto rišimo ir aptarnavimo praktika 3 puslapis
Maisto rišimo ir aptarnavimo praktika 4 puslapis
Maisto rišimo ir aptarnavimo praktika 5 puslapis
Maisto rišimo ir aptarnavimo praktika 6 puslapis
Maisto rišimo ir aptarnavimo praktika 7 puslapis
Maisto rišimo ir aptarnavimo praktika 8 puslapis
Maisto rišimo ir aptarnavimo praktika 9 puslapis
Maisto rišimo ir aptarnavimo praktika 10 puslapis
Maisto rišimo ir aptarnavimo praktika 11 puslapis
Maisto rišimo ir aptarnavimo praktika 12 puslapis
Maisto rišimo ir aptarnavimo praktika 13 puslapis
Maisto rišimo ir aptarnavimo praktika 14 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

Kavinė – tai maitinimo įmonė, kurioje gausus karštų ir šaltų gėrimų, konditerijos gaminių, saldžių patiekalų ir ribotas šaltų bei karštų patiekalų asortimentas. Kavinės gali būti bendro profilio ir specializuotos.
 Pagal pomėgius ir aptarnaujamų lankytojų sudėtį (vaikų, jaunimo, kūribinių darbuotojų…).
Šiuose kavinėse patiekalų asortimentas ir išeigos parenkamos atsižvelgiant į aptarnaujamų lankytojų sudėtį. Lankytojams skiriama: prekybos ir pobūvių salės, pagalbinės patalpos – drabužinės ir drabužių kabyklos, sanitariniai mazgai, gali būti patalpos rūkymui, vestibiuliai, holai ir kt.
Atsižvelgiant į aptarnavimo lygį, materialinį ir techninį aprūpinimą, realizuojamų patiekalų ir gėrimų asortimentą, interjerą ir su tuo susijusias išlaidas, bendro tipo kavinės gali būti liukso, aukščiausios, pirmos, antros, o specializuotos – aukščiausios, pirmos ir antros kategorijų.
Kavinė-baras „Neringa“ įsikūrusi Vilniaus mieste restorano „Neringa“ rūsyje. Labai palanki vieta papietauti atvykusiems iš kitų šalių turistams ar verslo svečiams, nes kavinė įsikūrusi Vilniaus miesto širdyje Gedimino prospekte. Todėl šioje maitinimo įmonėje daugiausia lankytojų iš svetimų šalių, nors apsilanko daug ir vietinių. „Neringos“ kavinėje galima paragauti lietuviškos bei europietiškos virtuvės.
 Susipažinti su maitinimo įmonės patalpomis, jų paskirtimi, naudojamais įrenginiais ir inventoriumi.
 Analizuoti maitinimo įmonėms keliamus reikalavimus: sanitarijos, saugos ir priešgaisrinės saugos.
 Išsiaiškinti maitinimo įmonės tiekimo organizavimą, produktų apskaitą.
 Išsiaiškinti įmonės klientų įvairovę ir aptarnavimo ypatumus .
 Susipažinti su įmonės valgiaraščiais, meniu struktūra ir patiekalų asortimentu.
 Analizuoti patiekalų, gaminių kainas pagal technologinę dokumentaciją.
 Išnagrinėti įmonėje taikomas sistemas ir metodus.
 Susipažinti su įmonėje gaminamu patiekalų paruošimu bei apipavidalinimu.
 Stebėti ir apibendrinti maitinimo įmonės darbą bare, patiekalų ir gėrimų patiekimą ir kitas aptarnavimo formas.
 Stebėti ir įvertinti lankytojų charekterio tipo bruožus.
 Įvertinti padavėjų ir barmenų elgesį, aptarnaujant įvairių tipų lankytojus.
 Analizuoti patiekalų kokybės ir aptarnavimo įtaką, aptarnaujant klientus.
 Susipažinti ir išanalizuoti, kaip laikomasi maitinimo įmonėse profesinės įtakos normų.
Maitinimo įmonės patalpos, jų paskirtis, naudojami
įrenginiai ir inventorius
Žmonėms labai dažnai svarbu ne tik ką ir kaip valgyti, bet ir kur, kokioje aplinkoje. Kavinių interjerai yra tarsi neatsiejama jų meniu...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 2313 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Šaltiniai
✅ Šaltiniai yra
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
14 psl., (2313 ž.)
Darbo duomenys
  • Maisto technologijos praktikos ataskaita
  • 14 psl., (2313 ž.)
  • Word failas 66 KB
  • Lygis: Universitetinis
  • ✅ Yra šaltiniai
www.nemoku.lt Atsisiųsti šią praktikos ataskaitą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt