Pristatymai

Troškinta vištiena su daržovėmis

10   (2 atsiliepimai)
Troškinta vištiena su daržovėmis 1 puslapis
Troškinta vištiena su daržovėmis 2 puslapis
Troškinta vištiena su daržovėmis 3 puslapis
Troškinta vištiena su daržovėmis 4 puslapis
Troškinta vištiena su daržovėmis 5 puslapis
Troškinta vištiena su daržovėmis 6 puslapis
Troškinta vištiena su daržovėmis 7 puslapis
Troškinta vištiena su daržovėmis 8 puslapis
Troškinta vištiena su daržovėmis 9 puslapis
Troškinta vištiena su daržovėmis 10 puslapis
Troškinta vištiena su daržovėmis 11 puslapis
Troškinta vištiena su daržovėmis 12 puslapis
Troškinta vištiena su daržovėmis 13 puslapis
Troškinta vištiena su daržovėmis 14 puslapis
Troškinta vištiena su daržovėmis 15 puslapis
Troškinta vištiena su daržovėmis 16 puslapis
Troškinta vištiena su daržovėmis 17 puslapis
Troškinta vištiena su daržovėmis 18 puslapis
Troškinta vištiena su daržovėmis 19 puslapis
Troškinta vištiena su daržovėmis 20 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

• Paukštienos patiekalai – vieni populiariausių ne tik Lietuvoje, bet ir kitose šalyse. Daugelis mėgsta jos aromatą, švelnų skonį ir neapsunkinantį sotumo pojūtį. Vyksta įvairios diskusijos, ar sveika valgyti paukštieną. Iš tiesų paukštiena- pasižyminti vertingomis maistinėmis savybėmis, baltymų ir amino rūgščių šaltinis.
• Laikytis paukštienos ruošimo ir laikymo taisyklių. Reiktų nepamiršti, kad paukštiena greitai genda, paukštieną geriau atitirpinti šaldytuve, pašalinus pakuotę. Nes atitirpinant kambario temperatūroje labai greitai dauginasi bakterijos. Kartą atitirpintos paukštienos nebegalima užšaldyti, kad išvengtumėte infekcijų, gerai termiškai apdorokite maistą, paukštiena turi būti gerai išvirta ar iškepta, kenksmingų medžiagų paukštienoje daugėja ir dėl aplinkos užterštumo. Apie pusė visų paukštienoje esančių riebalų kaupiasi odoje, todėl odelės atsisakykite.
• Anologas – panašus daiktas, dalykas, reiškinys, atitikmuo.
• Patiekalas – valgis, paruoštas iš kelių ingredientų, ir paprastai skirtas valgyti prie stalo kaip pusryčiai pietūs ir vakarienė.
• Porcija – valgio ir gėrimo davinys, patiekiamas vienu sykiu.
• Produktas – žmogaus veiklos, gamybos ir kūrimo rezultatas, turintis bent potencialią paklausą.
• Sąvokos – pagrindiniai darbe vartojami terminai, apibrėžimai, kuriuose atsispindi nagrinėjamo dalyko, atskirų reiškinių ar procesų būdingi požymiai.
• Techninė užduotis – egzamino rengiamoji užduotis, pagal kurią moksleivis turi atlikti darbą, į kurį įeina turinys.
Analogų analizavimas
• Technologiniai procesai ir jų rezultatai – projektinės užduoties praktinio atlikimo procesai
• Salmonelės - į aplinką patenka su šių gyvūnų fekalijomis. Sergantis salmonelioze žmogus taip pat gali būti infekcijos šaltiniu.
• Maisto medžiagos – su maistu gaunamos natūralios ir sintetinės cheminės medžiagos, aprūpinančios organizmo ląsteles energija.
• Maistinė vertė – charakteristika apibūdinanti žmogaus poreikių tenkinimą būtinomis maisto medžiagomis.
Analogai
1 pav. Troškinta vištiena su kopūstais
2 pav. Troškinta vištiena su pievagrybiais, lydyto sūrio padaže
3 pav. Vištienos troškinys su pupelėmis
PROJEKTAVIMAS
Privalumai:
Trūkumai:
1 pav. Kopūstai sveika žmogaus organizmui, todėl tinkama mityba
1 pav. Paprasta ir skanu
2 pav. Patiekalo panaudota vištienos krūtinėle, patiekimo padažo tobulai gražiai atrodo
2 pav. Grybai yra sveiki, tačiau jie negali neorganinių rūgščių paversti organinemis.
3 pav. Patiekalas labai gardus
3 pav. Kalorijų kiekis dažnai...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 1723 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Lygis
Mokyklinis
Failo tipas
Skaidrės (.pptx)
Apimtis
26 psl., (1723 ž.)
Darbo duomenys
  • Kulinarijos pristatymas
  • 26 psl., (1723 ž.)
  • Skaidrės 6 MB
  • Lygis: Mokyklinis
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį pristatymą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt