Pristatymai

Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai

10   (1 atsiliepimai)
Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai 1 puslapis
Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai 2 puslapis
Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai 3 puslapis
Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai 4 puslapis
Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai 5 puslapis
Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai 6 puslapis
Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai 7 puslapis
Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai 8 puslapis
Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai 9 puslapis
Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai 10 puslapis
Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai 11 puslapis
Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai 12 puslapis
Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai 13 puslapis
Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai 14 puslapis
Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai 15 puslapis
Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai 16 puslapis
Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai 17 puslapis
Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai 18 puslapis
Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai 19 puslapis
Mėsos produktų terminio apdorojimo įrenginiai 20 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

◦ modeliuojant atitinkamus technologinio apdorojimo būdus, gauti reikiamas galutinio produkto savybes.
• Kepimas – terminis apdorojimas ore arba riebaluose;
• Sterilizavimas – terminis apdorojimas iki ne žemesnės kaip 100 °C vidinės gaminio temperatūros;
• Karštasis rūkymas – terminis apdorojimas aukštesnės kaip 35 ºC temperatūros nevisiško degimo medienos dūmais;
• šaltasis rūkymas – mėsos ir (ar) valgomųjų subproduktų su kitomis sudedamosiomis dalimis ar be jų apdorojimas ne aukštesnės kaip 35 ºC temperatūros nevisiško degimo medienos dūmais
• Džiovinimas – natūralus ar dirbtinis mėsos ir (ar) valgomųjų subproduktų su kitomis sudedamosiomis dalimis ar be jų drėgmės sumažinimas;
• Vytinimas – mėsos ir (ar) valgomųjų subproduktų su kitomis sudedamosiomis dalimis ar be jų brandinimas džiovinant (technologinio proceso pradžioje gali būti trumpai šaltai rūkoma);
Termiškai apdorojant produktus mėsos pramonėje naudojami šie įrenginiai:
• Rūkymo kameros
• Šalto rūkymo ir brandinimo įrenginiai
• Mėsos pramonės virimo katilai
• Skrudinimo kameros
• Šaldymo kameros ir kiti.
Rūkymo kameros UKMH Horizontal
Paskirtis
Horizontaliosios rūkymo kameros leidžia termiškai apdoroti rūkytus mėsos produktus, temperatūroje nuo 40 ° C iki 110 ° C. Paraudimas, pašildymas, džiovinimas, rūkymas ir virimas vyksta be papildomos priežiūros. Rūkymo kameros yra naudojamos visų rūšių produktų terminiam apdorojimui, pvz., Bulvių, dešrų, saliamių, mėsos, paukštienos, žuvies, sūrio ir kt.
Privalumai:
• Horizontalus cirkuliacinis oro srautas periodiškai kinta iš vienos pusės į kitą.
• Horizontali rūkymo kamera užtikrina optimalų cirkuliacinio oro srautą, greitį, kryptį ir atnaujinimą kiekviename vežimėlio lygyje, tai užtikrina vienodą temperatūros ir drėgmės pasiskirstymą erdvėje.
• Dėl įvairių valdymo variacijų rūkykla leidžia atlikti automatinį rūkytų mėsos produktų terminį apdorojimą ir visų rūšių produktų rūkymą. Tokiu būdu rūkymo kameros yra pelningos tokiose operacijose, kuriose apdorojama daug produktų.
Privalumai (2)
• UKMH rūkymo kameroje yra atskiras cirkuliacinis oro ventiliatorius kiekvienam vežimėliui.
• Optimizuotas cirkuliacinis oro srautas užtikrina vienodą temperatūros, drėgmės ir dūmų pasiskirstymą. Pagal pageidavimą oro srauto cirkuliaciją galima valdyti dažnio keitikliu.
• Rūkymo kameroje naudojama valdymo sistema, leidžianti pasirinkti savo programą ir visapusišką technologinio proceso valdymą, tokiu būdu užtikrinant automatinį...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 857 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Lygis
Universitetinis
Failo tipas
Skaidrės (.pptx)
Apimtis
22 psl., (857 ž.)
Darbo duomenys
  • Kulinarijos pristatymas
  • 22 psl., (857 ž.)
  • Skaidrės 838 KB
  • Lygis: Universitetinis
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį pristatymą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt