Eil nr.
Žaliavų pavadinimas
1 porcijai
Bruto
Neto, g
1.
Vištienos file
150
125
2.
Kvietiniai miltai
5
5
3.
Višt. prieskoniai „Santa Maria“
2,5
2,5
5.
Baltieji pipirai
0,02
0,02
6.
Citrina
10
9
7.
Sviesto riebalai
25
25
8.
Kiaušinis
1/4vnt.
10
9.
Migdolų lapeliai
25
25
10.
Mangai
100
50
11.
Citrinos sultys
20
20
12.
Medus
5
5
Keptas obuolys:
13.
Šviežias obuolys
92
81
14.
Bruknių uogienė
15
15
15.
Virtas vanduo
3
3
16.
Sviestas
3
3
Kepto obuolio masė:
80
Plaktas baltymas su cukrumi:
20
17.
Kiaušinio baltymas
1 vnt.
22
18.
Cukrus
17
17
19.
Vanilinis cukrus
0,5
0,5
20.
Citrinos sultys
5 lašai
5 lašai
Kepto obuolio masė
100
21.
Spanguolių uogienė
35
35
22.
Karambolė
15
10
Išeiga:
150/25/50/100/10/35/10
Technologija:
File nuplauti, sausai nušluostyti, suformuoti lapelio formos kepsnį, pabarstyti prieskoniais, pašlakstyti citrinos sultimis. Miltus išmaišyti su druska, pipirais ir „Santa Maria“ prieskoniais ir juose pavolioti vištienos file.
Keptuvėje ištirpinti dalį sviesto ir abi file puses kepti po 1min. iki geltonumo, išimti, pavolioti kiaušinio plakinyje ir migdolų lapeliuose. Į keptuvę vėl dėti sviesto ir abi file puses pakepti dar 3-4min. Mangą supjaustyti skiltelėmis ir pašildyti sirupe.
File bei mangą dėti į lėkštę ir patiekti su keptu obuoliu. Kepsnį užpilti citrinos sultimis su medumi. Į sviestą įdėti truputį ciberžolės ir dekoruoti lėkštę kurioje patiekiamas kepsnys. Dekoruoti karambolos žvaigždutėmis.
KIAULIENOS VYNIOTINIS SU DŽIOVINTOMIS SLYVOMIS
Receptūra:
Eil.
Nr.
Žaliavų pavadinimas
Bruto
Neto,g
1.
Kiaulienos kumpis
700
700
2.
Kiaul. Prieskoniai „Santa Maria“
9
9
3.
Rapsų aliejus
50
50
4.
Fermentinis sūris
170
170
5.
Džiovintos slyvos
110
110
6.
Svogūnas
62
55
7.
Morka
70
60
8.
Druska
8
8
9.
Lauro lapai
0.5
0.5
10.
Vanduo
3000
3000
11.
Šviežias agurkas
75
75
12.
Šviežia paprikia
115
100
13.
Salotos lapas
10
10
14.
Petražolių žaluma
2
2
15.
Salotų užpilas
43
43
Išeiga:
700/230
Technologija:
Kiaulienos kumpį nuplauti, išimti sausgysles, apšlakstyti aliejumi, įtrinti „Santa Maria“ prieskoniais ir palaikyti kambario temperatūroje 8-10 valandų. Po to kumpį plonai išmušti,. Fermentinį sūrį sutarkuoti ir deti ant išmuštos mėsos. Džiovintas slyvas nuplikinti karštu vandeniu ir dėti viena eilute vieną šalia kitos. Po to mėsą susukti,dėti ant celafano,įvynioti į...
Šį darbą sudaro 611 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!
★ Klientai rekomenduoja
Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?
Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!
Norint atsisiųsti šį darbą spausk ☞ Peržiūrėti darbą mygtuką!
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!
Panašūs darbai
Kiti darbai
Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.
Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.
Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!