Pristatymai

10 populiariausių virtuvių pasaulyje

9.4   (2 atsiliepimai)
10 populiariausių virtuvių pasaulyje  1 puslapis
10 populiariausių virtuvių pasaulyje  2 puslapis
10 populiariausių virtuvių pasaulyje  3 puslapis
10 populiariausių virtuvių pasaulyje  4 puslapis
10 populiariausių virtuvių pasaulyje  5 puslapis
10 populiariausių virtuvių pasaulyje  6 puslapis
10 populiariausių virtuvių pasaulyje  7 puslapis
10 populiariausių virtuvių pasaulyje  8 puslapis
10 populiariausių virtuvių pasaulyje  9 puslapis
10 populiariausių virtuvių pasaulyje  10 puslapis
10 populiariausių virtuvių pasaulyje  11 puslapis
10 populiariausių virtuvių pasaulyje  12 puslapis
10 populiariausių virtuvių pasaulyje  13 puslapis
10 populiariausių virtuvių pasaulyje  14 puslapis
10 populiariausių virtuvių pasaulyje  15 puslapis
10 populiariausių virtuvių pasaulyje  16 puslapis
10 populiariausių virtuvių pasaulyje  17 puslapis
10 populiariausių virtuvių pasaulyje  18 puslapis
10 populiariausių virtuvių pasaulyje  19 puslapis
10 populiariausių virtuvių pasaulyje  20 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

• 9. GRAIKU
• 10. LIBANO
1. PRANCŪZŲ VIRTUVĖ
• Ypatingai sureikšminta dar viduramžiais, nes tuo metu jau vyko ištaigingi pokyliai su gausiai nuklotais įvairiausių patiekalų stalais. Prancūzijos Revoliucijos metu tai dar labiau suaktyvėjo. Ši virtuvė XI a. buvo vadinama „prabangos virtuve". Žinoma, ne visi žmonių socialiniai sluoksniai galėjo sau tai leisti, tačiau dvaruose ir rūmuose tai klestėjo. Tai buvo taip pat populiaru, kaip poezija arba prancūzų menas.
Prancuziskos virtuves istorija-tai Europos istorija
• Prancūziškos virtuvės tradicijos pradėjo formuotis XVI a., kai į šalį atvyko italų kilmės Katerina de Mediči, supažindinusi prancūzus su delikatesais, kurių šie anksčiau nebuvo regėję. Vėliau Fransua de La Varenne sukūrė nuostabius padažus. Metams bėgant prancūziška virtuvė buvo kuriama ir tobulinama, kol tapo tokia, kokia yra šiandien.
Restoranų valgiai buvo suskirstyti pagal „klases, kurios gali juos valgyti". Didelė dalis įvairiose pasaulio šalyse gaminamų tešlainių atėję iš prancūzų virtuvės. Sūris ir vynas yra taip pat neatsiejami nuo Prancūzijos. Turbūt, pačiu moderniausiu viso pasaulio restoranų laikoma šios kultūros virtuvės atstovai. Restoranai buvo pilni lankytojų, tačiau dažniausiai pasklidusios kalbos apie vieną ar kitą prabangesnį restoraną sukviesdavo visus išbandyti būtent minėtojo. Paryžius vienas iš miestų, kur įsikūrė daugiau nei 500 maitinimo vietų - čia kaina ir patiekalų gausa atitinka kiekvieno žmogaus individualius skonio pageidavimus.
• Restoranų valgiai buvo suskirstyti pagal „klases, kurios gali juos valgyti". Didelė dalis įvairiose pasaulio šalyse gaminamų tešlainių atėję iš prancūzų virtuvės. Sūris ir vynas yra taip pat neatsiejami nuo Prancūzijos. Turbūt, pačiu moderniausiu viso pasaulio restoranų laikoma šios kultūros virtuvės atstovai. Restoranai buvo pilni lankytojų, tačiau dažniausiai pasklidusios kalbos apie vieną ar kitą prabangesnį restoraną sukviesdavo visus išbandyti būtent minėtojo. Paryžius vienas iš miestų, kur įsikūrė daugiau nei 500 maitinimo vietų - čia kaina ir patiekalų gausa atitinka kiekvieno žmogaus individualius skonio pageidavimus.
Klasikinė prancūzų virtuvė. Klasikinė prancūzų virtuvė, dar žinoma kaip „Haute kuisine" - šalies pasididžiavimas. Tačiau, tai ne vienintelė svarbi virtuvė...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 3420 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Lygis
Universitetinis
Failo tipas
Skaidrės (.pptx)
Apimtis
60 psl., (3420 ž.)
Darbo duomenys
  • Kulinarijos pristatymas
  • 60 psl., (3420 ž.)
  • Skaidrės 868 KB
  • Lygis: Universitetinis
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį pristatymą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt