Referatai

Prancūzijos vynai

10   (1 atsiliepimai)
Prancūzijos vynai 1 puslapis
Prancūzijos vynai 2 puslapis
Prancūzijos vynai 3 puslapis
Prancūzijos vynai 4 puslapis
Prancūzijos vynai 5 puslapis
Prancūzijos vynai 6 puslapis
Prancūzijos vynai 7 puslapis
Prancūzijos vynai 8 puslapis
Prancūzijos vynai 9 puslapis
Prancūzijos vynai 10 puslapis
Prancūzijos vynai 11 puslapis
Prancūzijos vynai 12 puslapis
Prancūzijos vynai 13 puslapis
Prancūzijos vynai 14 puslapis
Prancūzijos vynai 15 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

2006 m.
Prancūzijos vynai – aukščiausios kokybės pasaulyje Kiekvieno iš pagrindinių vynininkystės regionų vynas priklauso nuo vynuogių veislės, vietinės kultūros ir klimato. (AOC) įstatymai kiekviename regione kontruoliuoja vyno kilmę ir rūšį.Pagrindiniai regionai: Bordo, Šampanė, Luara, Burgundija, Langedokas, Elzasas, Rona ir kt.
Kasdieniniai vynai vadinami petits chateaux; geri vynai skirstomi į penkias rūšis crus classes, kurioms priskirima ir cru bourgeois.Grand cru kategorijos vynai triumfuoja visame pasaulyje: tauriuosius, stiprius vynus Medoc ir Graves lydi tokia pati sėkmė, kaip ir sipnesnius Saint-Emilion irPomorel bei saldžiuosius Sauternes, gaminamus iš tauriojo puvinio paveiktų vynuogių.Cabernet yra pagrindinė klasikinių Medoc vynų rūšis, be jos gaminama Merlot ir dar kelių rūšių vyno. Chateau Ausone ir Cheval Blanc yra labiausiai gerbiamas ir užima aukščiausia vietą vynų klasifikacijoje Saint-Emilion krašte. Sauternes krašte labiausiai paplitusios rūšys yra Chateau d‘Yquem „papuvusių“Graves‘o provincijoje spaudžiamos popiežiaus vardu pavadintas vynas Chateau Pape-Clement.
1.1. Chateau Pape Clement
Kilmės šalis: Prancūzija Gamintojas: William Pitters La Guilde du Vin Butelio tūris: 0.75 Kaina parduotuvėje apie: 325 Lt
Šis vynas pagamintas vienoje žymiausių Prancūzijos Bordeaux provincijos pilių Chateau Pape Clement. Pilyje ,,gimsta“ nepakartojami, puikūs vynai. Chateau Pape Clement sausas raudonas vynas pagamintas iš Merlot (40%) ir Cabernet Sauvignon (60%) rūšies vynuogių. Chateau Pape Cleman vyno butelyje yra ne tik ilgametis, tobulas vynas bet ir dalis Prancūzijos istorijos.
1.2. Cabernet Sauvignon VDP D’OC
Kilmės šalis: Prancūzija Gamintojas: William Pitters La Guilde du Vin Kaina parduotuvėje apie: 16 Lt
„La Guide du Vin“ atspaudas ant vyno butelių - tai kokybės įrodymas. ,,Cabernet Sauvignon Vin de Pays d'Oc“ - tai gaivus saldžios žaliosios paprikos, juodųjų serbentų, vyšnių bei gervuogių aromato vynas. Paragavus šio vyno burnoje dar ilgai juntamas uogų skonis. Rekomenduojama patiekti su mėsos patiekalais 12 - 14 laipsnių C temperatūros.
1.3. Malesan de France Sauvignon
Kilmės šalis: Prancūzija Gamintojas: William Pitters La Guilde du Vin Kaina parduotuvėje apie: 20 Lt
Baltasis sausas vynas ,,Malesan de France Sauvignon“ pagamintas iš Langedoko regione išaugintų...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 1991 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

Turinys
  • PRANCŪZIJOS REGIONO VYNAI 3
  • 1. BORDO 3
  • 1.1. Chateau Pape Clement 3
  • 1.2. Cabernet Sauvignon VDP D’OC 3
  • 1.3. Malesan de France Sauvignon 4
  • 1.4. Rothschild Saint Emilion A.C. 4
  • 1.5. Malesan Saint Emillion 4
  • 2. BURGUNDIJA 5
  • 2.1. Joseph Drouhin Maranges Premier Cru (13%) 5
  • 2.2. Calvet Premiere Pinot Noir (12%) 5
  • 2.3. Calvet Premiere Chardonnay (12%) 6
  • 3. LUARA 6
  • 4. RONA 6
  • 4.1. B&G Tradition Chateauneuf-du-Pape AC 7
  • 5. ELZASAS 7
  • 6. ŠAMPANĖ 7
  • 6.2. Champagne Drappier Carte d'Or Brut (12%) 8
  • 7. PRANCŪZIJOS PIETŪS 8
  • 7.1. Chateau Seigneurie De Murviel Coteaux Du Languedoc AC 8
  • 7.2. Syrah 9
  • 7.3. Medinet (10,5%) 9
  • LITERATŪRA IR KITI ŠALTINIAI 10
  • PRIEDAI 11

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Lygis
Universitetinis
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
15 psl., (1991 ž.)
Darbo duomenys
  • Kulinarijos referatas
  • 15 psl., (1991 ž.)
  • Word failas 412 KB
  • Lygis: Universitetinis
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį referatą

www.nemoku.lt Panašūs darbai

Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt