Kursiniai darbai

Šaltai rūkytų dešrų gamybos įranga

9.4   (3 atsiliepimai)
Šaltai rūkytų dešrų  gamybos įranga 1 puslapis
Šaltai rūkytų dešrų  gamybos įranga 2 puslapis
Šaltai rūkytų dešrų  gamybos įranga 3 puslapis
Šaltai rūkytų dešrų  gamybos įranga 4 puslapis
Šaltai rūkytų dešrų  gamybos įranga 5 puslapis
Šaltai rūkytų dešrų  gamybos įranga 6 puslapis
Šaltai rūkytų dešrų  gamybos įranga 7 puslapis
Šaltai rūkytų dešrų  gamybos įranga 8 puslapis
Šaltai rūkytų dešrų  gamybos įranga 9 puslapis
Šaltai rūkytų dešrų  gamybos įranga 10 puslapis
Šaltai rūkytų dešrų  gamybos įranga 11 puslapis
Šaltai rūkytų dešrų  gamybos įranga 12 puslapis
Šaltai rūkytų dešrų  gamybos įranga 13 puslapis
Šaltai rūkytų dešrų  gamybos įranga 14 puslapis
Šaltai rūkytų dešrų  gamybos įranga 15 puslapis
Šaltai rūkytų dešrų  gamybos įranga 16 puslapis
Šaltai rūkytų dešrų  gamybos įranga 17 puslapis
Šaltai rūkytų dešrų  gamybos įranga 18 puslapis
Šaltai rūkytų dešrų  gamybos įranga 19 puslapis
Šaltai rūkytų dešrų  gamybos įranga 20 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

Mėsa – vienas vertingiausių maisto produktų pilnaverčių gyvūninės kilmės baltymų šaltinis, nuo augalinių skiriasi aminorūgščių balansu, didesniu nepakeičiamų aminorūgščių kiekiu. Mėsa ir jos produktai susideda iš biologiškai aktyvių medžiagų – nepakeičiamų riebalų rūgščių, riebaluose tirpių vitaminų, B grupės vitaminų, makro ir mikroelementų, yra labai kaloringa ir gerai pasisavinama.
Dešra – tai produktas, pagamintas iš smulkintos ir sumaišytos su įvairiais maistiniais priedais bei prieskoniais mėsos, sukimštos į paruoštas gyvulių žarnas t.y.natūralius ar dirbtinius apvalkalus ir apdorotas pagal atitinkamą technologiją. Šaltai rūkytos dešros gaminamos iš subrendusių gyvulių mėsos. Geriausiai tam tinka kumpiai ir mentės. Pjaustoma atšaldyta arba atšildyta mėsa. Gaminant dešras naudojami prieskoniai, nitritinė druska, startinės kultūros, GDL, bio priedai.
Ši tema aktuali tuo kad kiekvienam gamintojui ir pirkėjui yra svarbu dešrų kokybė. Todėl svarbu išsiaiškinti nuo ko priklauso ir kas lemia šaltai rūkytų dešrų kokybę.
Darbo tikslas analizuoti šaltai rūkytų dešrų gamybos įrangą.
Darbo tikslas –nagrinėti įrangos įtaką šaltai rūkytų dešrų kokybei.
Darbo uždaviniai – šaltai rūkytų dešrų gamybos srauto diagrama su įrangos duomenimis, įrenginių parinkimas su techniniais duomenimis ir jų skaičiaus pagrindimas, įrenginių darbo principų aprašas, įrenginių darbo laiko skaičiavimas ir grafiko sudarymas, įrenginių sąvadas ir jų užimamų plotų skaičiavimas, įrenginių montavimo, priežiūros ypatumai, įrenginių išdėstymo planas ir blokų smulkintuvo bendras vaizdas.
Šio referato tikslas kuo daugiau sužinoti apie mėsos blokų smulkinimo įrengimus, naudojamus mėsos perdirbimo įmonėse.
Blokų pjaustytuvas KS- 487 „Karl Shnell“ yra skirtas užšaldytų mėsos gabalų smulkinimui (max dydis 600x400x200 mm) Jis yra pagamintas iš atsparaus korozijai lydinio.
Plieniniai dantys malimo bloke yra pagaminti iš aukštos kokybės plieno ir turi specialų profilį. Pakrovimas įvykdomas į 200 l važiuotes, o taip pat su sraigto arba juostinio transporterio pagalba. Tai yra ideali ilgo ir nenustojamo darbo proceso mašina.
Techninė charakteristika:
Blokų pjaustytuvo volo ilgis, mm
645
Volo dantų plotis, mm
44
Našumas, kg/val
5000
Blokų pjaustytuvo volo pavara, kvt
45
Svoris, kg
6500
Papildomas įrengimas:
• Specialus dvistiebis keltuvas užšaldytos mėsos skridiniams
• Sraigtinis transporteris
Blokų pjaustytuvas „KNIFEBLOCK“ pagaminta Днепропетровско mieste bendroje vokiečių-...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 2539 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

Turinys
  • Informacinių šaltinų apžvalga4
  • Technologinio proceso srauto diagrama su įranga11
  • Technologinių įrengimų parinkimas.13
  • Įrenginių darbo laiko skaičiavimas ir grafikas14
  • Įrenginių sąvadas ir jų užimamų plotų skaičiavimas17
  • Įrenginių priežiūros programa ir montavimo ypatumai.20
  • Išvados.23
  • Literatūros sąrašas.24

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Šaltiniai
✅ Šaltiniai yra
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
24 psl., (2539 ž.)
Darbo duomenys
  • Pramonės ir gamybos kursinis darbas
  • 24 psl., (2539 ž.)
  • Word failas 186 KB
  • Lygis: Universitetinis
  • ✅ Yra šaltiniai
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį kursinį darbą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt