Kursiniai darbai

Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija

10   (1 atsiliepimai)
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija 1 puslapis
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija 2 puslapis
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija 3 puslapis
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija 4 puslapis
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija 5 puslapis
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija 6 puslapis
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija 7 puslapis
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija 8 puslapis
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija 9 puslapis
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija 10 puslapis
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija 11 puslapis
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija 12 puslapis
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija 13 puslapis
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija 14 puslapis
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija 15 puslapis
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija 16 puslapis
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija 17 puslapis
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija 18 puslapis
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija 19 puslapis
Virtų rūkytų dešrų gamybos baro rekonstrukcija 20 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

Užsiduodame, kad reikia pagaminti 2000 kg dešrelių. Reikia pagaminti 500 kg Delikatesinių (aukšč. rūš.), 600 kg Vilniaus (aukšč. rūš.), 400 kg Pajūrio (I rūš.) ir 500 kg Mėgėjų (I rūš.).
išgyslinta pusiau riebi kiauliena
28
Kiaulienos šoninė
22
Priedai
Valgomoji druska
2,66
Natrio nitritas (tirpale)
0,01
Cukrus
0,2
Prieskoniai ir papildai
0,1
Kardamonas arba muškato riešutas
0,03
Ledas
15
Vilniaus (aukšč. rūš.)
Žaliava
Komponento
masė, kg/100kg
Išgyslinta jautiena (aukšč. rūš.)
21
Išgyslinta riebi kiauliena
40
Išgyslinta neriebi kiauliena
18
Priedai
Valgomoji druska
2,66
Natrio nitritas (tirpale)
0,01
Cukrus
0,2
Prieskoniai ir papildai
0,1
Kardamonas arba muškato riešutas
0,03
Ledas
18
Pajūrio (I rūš)
Žaliava
Komponento
masė, kg/100kg
Išgyslinta jautiena (aukšč. rūš.)
30
Išgyslinta neriebi kiauliena
40
Nugaros lašiniai
10
Priedai
Valgomoji druska
3
Natrio nitritas (tirpale)
0,01
Cukrus
0,2
Prieskoniai ir papildai
0,2
Česnakai (švieži)
0,59
Ledas
16
Mėgėjų (I rūš.)
Žaliava
Komponento
masė, kg/100kg
Išgyslinta jautiena (I rūš.)
50
Kiaulienos šoninė
27
Priedai
Valgomoji druska
2,6
Natrio nitritas (tirpale)
0,01
Cukrus
0,2
Prieskoniai ir papildai
0,1
Sojos baltymų izoliatas
0,05
Kardamonas arba muškato riešutai
0,04
Ledas
20
Gaminsime 500 kg Delikatesinių (aukščiausia rūšis). Tam paskaičiuojame kokio kiekio komponentų reikės tokiam dešros kiekiui pagaminti. Priimsime, kad išeiga šios rūšies dešroms yra 90%. Taigi, žaliavos ir prieskonių bendrai reikės:
kg.
Atitnkamai perskaičiuojam iš kiekio 100-tui kg į 556 kg. Taigi, gaunami tokie rezultatai:
Išgyslintos jautienos reikės kg;
Išgyslintos pusiau riebios kiaulienos - kg;
Kiaulienos šoninės - kg;
Valgomosios druskos - kg;
Natrio nitrito - kg;
Cukraus - kg;
Prieskonių ir papildų - kg;
Kardamono arba muškato riešutų - kg;
Ledo - kg
Rezultatus suvedame į lentelę:
Delikatesinės (aukščiausia rūšis)
Žaliava
Komponento kiekis kg/556 kg faršo
Išgyslinta jautiena (aukščiausia rūšis)
177,9
išgyslinta pusiau riebi kiauliena
155,7
Kiaulienos šoninė
122,3
Priedai
Valgomoji druska
14,78
Natrio nitritas (tirpale)
0,06
Cukrus
1,11
Prieskoniai ir papildai
0,56
Kardamonas arba muškato riešutas
0,17
Ledas
83,4
Analogiškai paskuočiuojama ir likusių dešrų sudėtis:
Vilniaus (aukšč. rūš.)
Žaliava
Komponento kiekis kg/667 kg faršo
Išgyslinta jautiena (aukšč. rūš.)
140
Išgyslinta riebi kiauliena
266,7
Išgyslinta neriebi kiauliena
120
Priedai
Valgomoji druska
17,73
Natrio nitritas (tirpale)
0,07
Cukrus
1,33
Prieskoniai ir papildai
0,67
Kardamonas arba muškato riešutas
0,20
Ledas
120,00
Pajūrio (I rūš)
Žaliava
Komponento kiekis kg/444 kg faršo
Išgyslinta jautiena (aukšč. rūš.)
133,3
Išgyslinta neriebi kiauliena
177,8
Nugaros lašiniai
44,4
Priedai
Valgomoji druska
13,3
Natrio nitritas (tirpale)
0,04
Cukrus
0,89
Prieskoniai ir papildai
0,89
Česnakai (švieži)
2,62
Ledas
71,1
Mėgėjų (I rūš.)
Žaliava
Komponento kiekis kg/556 kg faršo
Išgyslinta jautiena (I rūš.)
277,8
Kiaulienos šoninė
150
Priedai
Valgomoji druska
14,4
Natrio nitritas (tirpale)
0,06
Cukrus
1,11
Prieskoniai ir papildai
0,56
Sojos baltymų izoliatas
0,28
Kardamonas arba muškato riešutai
0,22
Ledas
111,1
2. Technologinio proceso organizavimo grafikas
3. lentelė
6.
Ledo gaminimas
385,6
31,25 kg/val
*

*

5.
Virimas
2000
200 kg
*

4.
Kimšimas
2222
387 kg/h
*

3.
Kuteravimas
2222
360 kg/h
*

2.
Malimas
1776
500 kg/h
*

1.
Svėrimas
1776
100 kg
*

Eil.
Nr
Tech.
procesas
Viso
,kg
Val
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
1
2
3
4
5
6
7
Darbo laikas, val
*- - pasiruošimas darbui
-● – sutvarkymas po darbo
3. Technologinės įrangos parinkimas ir projektavimas.
Žaliava bus paduodama kuteravimui ir po to iki kimštuvo plastmasinėmis dėžėmis, kurios bus dedamos į karučius. Dėžių talpa 30 kg. Tačiau bus naudojamos atskiros...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 4189 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

Turinys
  • 1. Virtų dešrelių technologinio proceso schema 3
  • 2. Technologinio proceso organizavimo grafikas 9
  • 3. Technologinės įrangos parinkimas ir projektavimas. 10
  • 4. Įrengimų darbo organizavimo grafikas 18
  • 4. Gamybinių patalpų ir sandėlių plotų skaičiavimas 19
  • 5. Šalčio, garo, vandens, elektros energijos, šilumos skaičiavimai 21
  • 5.1 Šalčio poreikio skaičiavimas 21
  • 5.2 Elektros poreikių skaičiavimas 24
  • 5.3 Garo poreikio skaičiavimas 24
  • 5.4 Vandens poreikio skaičiavimas 25
  • 6. Santechniniai skaičiavimai 26
  • 6.1 Apšildymas 26
  • 6.2 Ventiliacija 27
  • Literatūra 28

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Šaltiniai
✅ Šaltiniai yra
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
26 psl., (4189 ž.)
Darbo duomenys
  • Pramonės ir gamybos kursinis darbas
  • 26 psl., (4189 ž.)
  • Word failas 589 KB
  • Lygis: Universitetinis
  • ✅ Yra šaltiniai
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį kursinį darbą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt