Kursiniai darbai

Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas

9.8   (3 atsiliepimai)
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas 1 puslapis
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas 2 puslapis
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas 3 puslapis
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas 4 puslapis
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas 5 puslapis
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas 6 puslapis
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas 7 puslapis
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas 8 puslapis
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas 9 puslapis
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas 10 puslapis
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas 11 puslapis
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas 12 puslapis
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas 13 puslapis
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas 14 puslapis
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas 15 puslapis
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas 16 puslapis
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas 17 puslapis
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas 18 puslapis
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas 19 puslapis
Karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos skyriaus projektavimas 20 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

Projektuojamoje karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos technologinėje linijoje, kurioje našumas 2000 kg/pam., bus gaminami keturių pavadinimų karštai rūkyti mėsos gaminiai: “Aukštaičių kepsnys”- 500 kg, “Šiaulių file”- 500 kg, “Jautienos kumpelis ”- 500kg, „Mėgėjų kepsnys“ – 500kg.
Įrengimai, moderni įranga, sunaudojanti mažai energijos, naujos technologijos;Kursiniame darbe yra išanalizuota karštai rūkytų mėsos gaminių gamybos technologija, apskaičiuoti reikalingų žaliavų ir medžiagų, technologinės įrangos poreikiai bei reikalingi pagrindinių gamybinių plotai skaičiavimai, parinkti atitinkamo našumo modernūs technologiniai įrengimai, kurie išdėstomi patenkinant technologinių operacijų eiliškumą. Taip pat išnagrinėti darbų saugos, gamybinės sanitarijos ir higienos, kokybės kontrolės klausimai, remiantis RVASVT kokybės kontrolės sistema.
• produkto įpakavimas ir reklama.
Dabartinė mėsos pramonė pateikia vartotojui daugelio rūšių mėsą, taip pat gamina daug įvairių jos gaminių: dešras, dešreles, slėgtainius, paštetus, vyniotinius, pusfabrikačius, karštai rūkytus gaminius ir kt.
Be maisto produktų mėsos pramonė teikia ir nemažai techninės produkcijos:mėsos, mėsos kaulų, kraujo miltus, albuminą, techninius riebalus, žarnų fabrikatus, apdorotas odas, kailius ir t.t.
Kadangi gyvulio organizmo funkcijos labai įvairios, todėl ląstelių forma ir jų vidinė sandara labai skiriasi. Ląstelės ir tarpląstelinė medžiaga surūšiuojama į vienodas grupes-audinius. Keičiantis audinių santykiui, esminę įtaką turi skerdžiamųjų gyvulių veislė, lytis, amžius, riebumo kategorija ir organizmo dalies funkcinė paskirtis, iš kurios gaminama mėsa.
Pagrindinis mėsos, kaip maisto produkto, kokybės rodiklis, yra jos biologinė vertė. Biologinę vertę nusako produkto baltymų kokybė, kurią sąlygoja amino rūgščių subalansavimo lygis ir baltymų virškinamumo bei įsisavinimo organizme lygis. Mėsos biologinė vertė priklauso nuo maistingumo, organoleptinių bei higieninių savybių ir kaloringumo.
Didžiausią biologinę vertę turi pilnaverčiai mėsos baltymai, kuriuose yra visos žmogaus organizmui būtinos ar nepakeičiamos amino rūgštys. Mėsos baltymai yra pagrindinė raumens audinio dalis. Šie baltymai panašūs į žmogaus, todėl organizmo lengvai pasisavinami ir vadinami pilnaverčiais.
Vidutiniškai žmogui per parą su maistu reikia 1,2 g baltymų 1 kg kūno svorio. Pilnaverčių baltymų paros norma 30%. Baltymai labai svarbūs žmogaus organizmui, nes yra:
• energijos šaltinis;
• nepakeičiamų amino rūgščių šaltinis.
Mėsos riebalai yra...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 11559 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
66 psl., (11559 ž.)
Darbo duomenys
  • Pramonės ir gamybos kursinis darbas
  • 66 psl., (11559 ž.)
  • Word failas 484 KB
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį kursinį darbą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt