Kaunas yra antrasis pagal dydį Lietuvos miestas šalies centrinėje dalyje, kuriame daugybė įvairių maitinimo įmonių ir laisvalaikio praleidimo centrų. Kaune gyvenantis jaunimas mėgsta linksmintis yra labai kūribingas ir judrus. Visuomet mėgsta išbandyti įvairias naujoves.
Galvojant temą kursiniam darbui pastebėjau, kad Kaune nėra sveiką maistą tiekiančių įstaigų. O vis daugiau žmonių bando atsigręžti į sveiką gyvenseną. Todėl sugalvojau, kad reikia įsteigti salotų barą, kur bus tiekiamos įvairios salotos, bei garantuotai sveikai pagamintą maistą. Taip pat, manau, tiekiama ir pirmieji karštieji patiekalai, tačiau bus stengiamasi išlaikyti sveiko maisto principus. Bus gaminama su mažiau riebalų, ingredientai bus derinami tarpusavyje ir t.t.
Stengiantis kuo daugiau privilioti sveiko maisto mėgėjų, kelis kartus per mėnesį, bus specialistų skaitomos paskaitos kaip laikytis sveikos gyvensenos, atsikratyti ir išlaikyti norimą svorį. Čia klientai galės konsultuotis tam tikromis dienomis, bus mokinami pasigaminti norimus patiekalus.
Daugumoje maitinimo įmonių galima pasigesti šilto aptarnavimo, konsultavimosi ir jaukios aplinkos. Savo įmonėje stengsiuosi išlaikyti šiltą aplinką, personalas bus kvalifikuotas, kiek galima daugiau susipažinęs su sveika gyvensena, kad gebėtų tinkamai patarti mūsų klientams.
Darbo tikslas: įsteigti 40 vietų salotų barą Kaune, laikantis visų sveiko maisto standartų.
• Atlikti anketinę apklausą
Grafinė medžiaga: Maitinimo įmonės planas
2.TEORINĖ DALIS
2.1. Temos teorinis pagrindimas
Žmonės vis skuba, mažiau dėmesio skiria patys gamindami maistą namuose ir dažniau renkasi maitinimo įmones. Todėl nusprendžiau projektuoti salotų barą – kavinę Kaune.
Kavinė – tai maitinimo įmonė, kurioje yra gausus karštų ir šaltų gėrimų, konditerijos gaminių ir ribotas šaltųjų bei karštųjų patiekalų asortimentas.
Baras - smuklė, kurioje geriama ir užkandžiaujama ne prie atskirų staliukų, bet prie vieno pailgo aukšto stalo stovint arba sėdint aukštose kėdėse. Baras gali būti ir įprastinio restorano ar kavinės dalimi.
Maistas - yra bet kuri substancija, vartojama gyvų organizmų kaip pagrindinis energijos ir maistingų medžiagų šaltinis ir dažniausiai yra augalinės arba gyvulinės kilmės. Kiekviena medžiaga ar produktas, apdorotas, pusiau apdorotas, ar žaliava (neapdorotas produktas), skirti žmogaus mitybai. Ruošdami maistą namuose sugaištame daug...
Šį darbą sudaro 6474 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!
★ Klientai rekomenduoja
Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?
Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!
Norint atsisiųsti šį darbą spausk ☞ Peržiūrėti darbą mygtuką!
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!
Panašūs darbai
Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.
Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.
Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!