Tema: Darbuotojų saugaus ir sveiko darbo organizavima UAB „Mantinga“.
Tikslas: Analizuoti ir įvertinti įmonės būklę saugaus ir sveiko darbo požiūriu.
• Susipažinti su įmonės darbuotojų saugaus ir sveiko darbo dokumentais.
• Atlikti palyginamąją analizę įvertinus įmonės esamą situaciją ir darbuotojų saugos ir sveikatos teisės aktų nustatytus reikalavimus.
Savarankiško darbo turinys
Pratarmė arba įvadas
1 skyrius Įmonės gamybinė veikla ir rizikos faktoriai.
2 skyrius Darbuotojų saugaus ir sveiko darbo organizavimas įmonėje
2.1. Darbuotojų saugaus ir sveikatos dokumentai įmonėje.
2.2. Darbo ir poilsio organizavimas įmonėje.
2.3. Darbuotojų mokymas, instruktavimas, atestavimas įmonėje.
2.4. Vidinė darbuotojų saugos ir sveikatos kontrolė įmonėje.
2.5. Nelaimingų atsitikimų tyrimas ir apskaita.
2.6. Profesinės rizikos vertinimas įmonėje.
2.7. Elektrosauga įmonėje.
2.8. Priešgaisrinė sauga įmonėje (instrukcijos, gesintuvai, evakuacijos sistemos).
2.9. Ekstramalios situacijos parengties planas.
2.10. Įvertinti ar darbo aplinka, darbo vietos, darbo priemonės įmonėje atitinka darbuotojų saugos ir sveikatos teisės aktų nustatytus reikalavimus.
Išvados ir pasiūlymai
Literatūros sąrašas
Priedai
įvadas
Pirmiausiai išsiaiškinom pačią savoką – „Darbų sauga“. Darbų sauga – tai visos prevencinės priemonės skirtos darbuotojų darbingumui, sveikatai ir gyvybei išsaug
Ši tema labai aktuali, nes
Savarankiško darbo pagrindinis tikslas - analizuoti ir įvertinti įmonės būklę saugaus ir sveiko darbo požiūriu
Savarankiško darbo uždaviniai:
• Susipažinti su įmonės darbuotojų saugaus ir sveiko darbo dokumentais.
• Atlikti palyginamąją analizę įvertinus įmonės esamą situaciją ir darbuotojų saugos ir sveikatos teisės aktų nustatytus reikalavimus.
Pagrindinės darbo priemonės- mokslinė literatūra ir internetas.
1. įmonės gamybinė veikla ir rizikos faktoriai
UAB „Mantinga“, kurios adresas Stoties g. 51 Marijampolėje, įsikūrė 1995 m. sausio 16 d., kurios vadovas yra Klemencas Agentas. Iš pradžių bendrovė importavo iš Prancūzijos rinkai visiškai naują, Lietuvoje negamintą produkciją – šaldytus, technologiškai paruoštus kepimui prancūziškus duonos ir pyrago gaminius – prancuziškus batonus, bandeles, sluoksniuotos tešlos pyragėlius su įvairiais įdarais, spurgas. Tokiu būdu bendrovė pratino Lietuvos vartotojus prie visiškai naujo ir savito produkto, prie naujų maitinimosi tradicijų bei kokybės ir tuo pačiu atliko rinkos tyrimą. Klijentams – prekybos taškams, neturintiems savo kepimo įrangos, UAB „Mantinga“ nuomojo kepimo bei kildinimo krosneles ir teikė jiems šaldytus...
Šį darbą sudaro 5276 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!
★ Klientai rekomenduoja
Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?
Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!
Norint atsisiųsti šį darbą spausk ☞ Peržiūrėti darbą mygtuką!
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!
Panašūs darbai
Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.
Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.
Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!