2007
1. ĮVADAS
Mūsų šalyje visuomeninio maitinimo šaka įgauna vis didesnį populiarumą. Kuriasi daugiau naujų maitinimo įmonių: barų, kavinių, restoranų ir. t. t. ir tai parodo, kad visuomeninis maitinimas žmonėms yra labai svarbus. Visuomeninio maitinimo įmonę žmogus pasirenka savo nuožiūra, atsižvelgdamas į savo poreikius ir galimybes. Maitinimo įmonėse organizuojama gamyba daro visuomenei didelį socialinį ir ekonominį poveikį. Jeigu maitinimo įmonė gerai dirba, pilnai patenkina vartotojų poreikius, t.y. gaminama produkcija yra aukštos kokybės, yra platus asortimentas ir prieinamos kainos, geras lankytojų aptarnavimas, ir gauna nemažą pelną, tai liečia ne tik pačios įmonės, bet ir visuomenės ekonomiką. Susidaro palankios sąlygos jai vystytis ir plėtotis. Didėjant įmonės pelnui, atsiranda galimybės įdiegti geresnę ir naujesnę techniką ir technologiją. Tai padeda geriau užtikrinti gaminamų patiekalų kokybę, kuri yra vienas iš svarbiausių veiksnių siekiant pritraukti daugiau klientų ir gauti pelną. Aukšta gaminamos produkcijos kokybė yra kaip garantas, kuris suteikiamas vartotojams. Daugėjant visuomeninio maitinimo įmonių, daugėja ir darbo vietų maitinimo sferoje.
Mano projektuojama vaikų kavinė bus aukštos kokybės. Joje bus galima pasimėgauti įvairiausiais patiekalais. Čia bus galima gerai praleisti laiką, atsipalaiduoti. Kavinėje numatoma 30 sėdimų vietų.
Projektuojama 30 vietų kavinė Jonavoje, kurios uždavinys – sėkmingai plėtoti savo veiklą. Siekdama šio tikslo, pirmiausia kavinė turi patenkinti lankytojų poreikius. Todėl projekto kūrimo ir vykdymo metu bus vykdomos įvairios apklausos. Įvairiausiomis programomis ir renginiais bus stengiamasi didinti vaikų užimtumą skatinant jų kūrybinę bei protinę veiklą. Tokiu būdu bus stengiamasi sumažinti nusikalstamumą. Todėl šis projektas gerins miesto ir šalies socialinį – ekonominį lygį.
Darbo objektas – 30 vietų kavinės projektas.
Darbo tikslas – sukurti naują viešojo maitinimo įmonę, sukurti geras darbo sąlygas darbuotojams bei lankytojams ir gauti gerus darbo rezultatus.
Darbo uždaviniai :
• Išanalizuoti esamą maisto įmonių padėtį;
• Atlikti technologinius projektuojamos kavinės skaičiavimus;
• Nustatyti reikiamus resursus;
• Apskaičiuoti būsimos kavinės biudžetą;
• Apžvelgti kavinės valdymo schemą.
Laukiami rezultatai – apie šiuos rezultatus sunku dar kol kas spręsti, tai bus išdėstyta šio...
Šį darbą sudaro 6786 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!
★ Klientai rekomenduoja
Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?
Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!
Norint atsisiųsti šį darbą spausk ☞ Peržiūrėti darbą mygtuką!
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!
Panašūs darbai
Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.
Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.
Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!