UAB „BIOVELA“ – moderni mėsos perdirbimo įmonė, turinti savitą produkcijos gamybos, darbo ir vadoybos stilių. Veiklą pradėjusi 1995-aisias, įmonė sėkmingai ir užtikrintai integruojasi Lietuvos bei užsienio šalių rinkose.
UAB „BIOVELA“ produkcija – rūkyti, parūkyti, virti ir rūkyti, vytinti gaminiai. Pirkėjams siūloma ne tik labai platus asortimentas – apie 200 pavadinimų gaminių, bet ir šviežia mėsa. Šiuo metu pagaminama ir realizuojama apie 40 tonų produkcijos per parą.
Įmonėje įdiegta moderniausia įranga, maisto saugos ir kokybės vadybos sistema. Gamybos procesas bei kokybės kontrolė atitinka Europos Sąjungos reikalavimus. ES suteiktas sertifikatas suteikė teisę eksportuoti UAB „BIOVELA“ mėsos gaminius į ES šalis.
Norėdama išlaikyti senas lietuviško skonio tradicijas ir tvirtas pozicijas rinkoje, bendrovė atsižvelgia į pirkėjų pageidavimus ir kiekvieną mėnesį pristato po kelis naujus gaminius.
- kvalifikuoti ir kūrybingi darbuotojai.
Už nepriekaištingą gaminių kokybę įmonė ne kartą buvo įvertinta ir apdovanota parodose „AgroBalt“, konkurse „Lietuvos metų gaminys“.
Pranokusi savo srities įmones išaugusia gamyba, produktų pristatymo kultūra ir realizacijos kiekiu, UAB „BIOVELA“ Paryžiuje pelnė tarptautinį prizą „Maistas ir gėrimai 2002“.
Įmonės “Biovela” gaminamos produkcijos asortimentas pritaikytas įvairias pajamas turintiems vartotojams, jos pasiūla būtų tokia:
Šiame darbe analizuosiu UAB „Biovelos“ dešrelių marketingo planą.
II. Produkto charakteristika
II.1. Prekė
UAB Biovela Lietuvos rinkai tiekia šviežius mėsos gaminius, gaunamus tik iš geriausių šalyje užaugintų gyvulių. Siekdami vartotojams pateikti tik aukštos kokybės šviežios mėsos gaminius, ypač dėmesingai įmonė renkasi gyvulių augintojus. Atidžiai tikrina, kur gyvuliai buvo auginami, kuo šeriami ir ar nebuvo gydyti.
Įmonėje veikia RVASVT sistema. Ji skirta valdyti visus įmanomus rizikos veiksnius, galinčius padaryti maistą nesaugų vartotojams. Ši sistema analizuoja kiekvieną produkto gamybos etapą ir įvertina, kokia yra rizika užteršti mėsą ir kaip jos išvengti.
Priimdami kiekvieną mėsos siuntą, vykdo griežtą kontrolę. Nacionalinėje veterinarijos laboratorijoje patikrinamas mikrobiologinis žaliavos užterštumas, galimas užterštumas pesticidais ir radioaktyviomis medžiagomis.
Bendrovės laboratorijoje maisto produktų analizatoriumi FoodScan nustatoma mėsos riebalų, baltymų ir drėgmės koncentracija.
Tam, kad švieži mėsos gaminiai visą realizacijos laikotarpį išlaikytų tokią pačią maistinę vertę ir...
Šį darbą sudaro 3356 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!
★ Klientai rekomenduoja
Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?
Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!
Norint atsisiųsti šį darbą spausk ☞ Peržiūrėti darbą mygtuką!
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!
Panašūs darbai
Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.
Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.
Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!