Referatai

Elektriniai maisto virimo katilai

9.8   (2 atsiliepimai)
Elektriniai maisto virimo katilai 1 puslapis
Elektriniai maisto virimo katilai 2 puslapis
Elektriniai maisto virimo katilai 3 puslapis
Elektriniai maisto virimo katilai 4 puslapis
Elektriniai maisto virimo katilai 5 puslapis
Elektriniai maisto virimo katilai 6 puslapis
Elektriniai maisto virimo katilai 7 puslapis
Elektriniai maisto virimo katilai 8 puslapis
Elektriniai maisto virimo katilai 9 puslapis
Elektriniai maisto virimo katilai 10 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

Kiekvienas iš mūsų puikiai žinome, kad nė viena maitinimo įmonė neapseina be daugelio įrengimų. Jie yra privalomo, norint gaminti produkciją, kad ji būtų skani ir, kad kuo greičiau būtų paruošiama.
Šiame darbe plačiau kalbėsiu apie elektrinius maisto virimo katilus. Jie yra kiekvienoje didesnėje įmonėje, tad ir kilo mintis apie juos parašyti.
Pasirinkau būtent šią temą, nes mano manymu, tai būtinas įrengimas kiekvienoje įmonėje, esu juos mačiusi visose įmonėse (kur teko dirbti). Tačiau pati su šiais įrengimais nedirbau, tad noriu plačiau su jais susipažinti.
• Sužinoti kokie elektriniai katilai yra gaminami;
• Išsiaiškinti kaip naudojami katilai;
• Sužinoti, kaip elektriniai katilai yra eksploatuojami.
Rašydama šį darbą tikiuos įgyvendinti tikslus ir uždavinius, taip gaudama norimą rezultatą – sužinoti kuo daugiau apie elektrinius maisto virimo katilus.
ELEKTRINIAI MAISTO VIRIMO KATILAI
Maitinimo įmonėse naudojami įvairios talpos maisto katilai. Siūlomos talpos yra: 60, 100, 145 160 ir 250 l. Maisto virimo katiluose verdamos sriubos, garnyrai, padažai, mėsos gaminiai, daržovės, karšti gėrimai ir kt. produktai. Produktai verda vienodai. Virimo katilas skirtas maisto pramonei, yra iš nerūdijančio plieno. Katilai ypatingi tuo, kad juose neprisvyla verdamas produktas. [1,4].
Katilo konstrukcija gana paprasta: sienelės, dugnas ir dangtis yra dvisieniai. Dugne išdėstyti kaitinimo elementai kaitina šilumos nešėją-alyvą, kuria yra pripildytos visos katilo sienelės ir dugnas. Dangtis ypatingas tuo, kad jis pravertas laikosi bet kokioje pozicijoje. Kaitinimo, virimo procesas valdomas mikroprocesoriumi. [4].
ELEKTRINIŲ MAISTO KATILŲ SKIRSTYMAS
Elektriniai maisto katilai skirstomi pagal konstrukciją:
• Stacionarius
• Paverčiamus
• Sekcinius – modulinius [1]
Pagal kaitinimo būdą skirstomi į :
• Tiesioginio kaitinimo
• Netiesioginio kaitinimo
Pastarieji maisto virimo katilai kaitinami vandens arba garų apgaubu. [1,6]
Šiuo metu maisto pramonei gaminami išleidžiami katilai su hermetiškai uždaromu dangčiu ir su laisvai gulinčiu dangčiu.
PLAČIAU APIE ELEKTRINIUS KATILUS
Katilas pritvirtintas ant stovo. Jis sudarytas iš virimo indo pagaminto iš nerūdijančio plieno ir išorinio katilo. Tarpas tarp vidinio ir išorinio katilo vadinamas garo apgaubu. Išorinis katilas padengtas termoizoliacija ir plieniniais lapais, kurie nudažyti emale. Prie išorinio katilo dugno...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 1700 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

Turinys
  • TURINYS 1
  • ĮVADAS 2
  • ELEKTRINIAI MAISTO VIRIMO KATILAI 3
  • ELEKTRINIŲ MAISTO KATILŲ SKIRSTYMAS 3
  • PLAČIAU APIE ELEKTRINIUS KATILUS 4
  • SEKCINIS – MODULINIS MAISTO VIRIMO KATILAS „KPESM – 60 M“ 5
  • VIRIMO KATILAI METOS VIKING 6
  • MAISTO VIRIMO KATILŲ EKSPLOATAVIMAS IR DARBO SAUGA 7
  • IŠVADOS 9
  • LITERATŪROS SĄRAŠAS 10

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Lygis
Universitetinis
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
10 psl., (1700 ž.)
Darbo duomenys
  • Referatas
  • 10 psl., (1700 ž.)
  • Word failas 397 KB
  • Lygis: Universitetinis
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį referatą

www.nemoku.lt Panašūs darbai

Staphylococcus aureus paplitimas ir kontrolė maisto žaliavose ir produktuose

Staphylococcus aureus paplitimas ir kontrolė maisto žaliavose ir produktuose Kita Peržiūrėti darbą

Aseptinis pakavimas. Pakuočių ir maisto produktų sterilizavimo būdai. Aseptinio pakavimo priemonės

Aseptinis pakavimas. Pakuočių ir maisto produktų sterilizavimo būdai. Aseptinio pakavimo priemonės Kita Peržiūrėti darbą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.

Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI!

Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt