Referatai

Bufeto darbo organizavimas

9.2   (2 atsiliepimai)
Bufeto darbo organizavimas 1 puslapis
Bufeto darbo organizavimas 2 puslapis
Bufeto darbo organizavimas 3 puslapis
Bufeto darbo organizavimas 4 puslapis
Bufeto darbo organizavimas 5 puslapis
Bufeto darbo organizavimas 6 puslapis
Bufeto darbo organizavimas 7 puslapis
Bufeto darbo organizavimas 8 puslapis
Bufeto darbo organizavimas 9 puslapis
Bufeto darbo organizavimas 10 puslapis
Bufeto darbo organizavimas 11 puslapis
Bufeto darbo organizavimas 12 puslapis
Bufeto darbo organizavimas 13 puslapis
Bufeto darbo organizavimas 14 puslapis
Bufeto darbo organizavimas 15 puslapis
Bufeto darbo organizavimas 16 puslapis
Bufeto darbo organizavimas 17 puslapis
Bufeto darbo organizavimas 18 puslapis
Bufeto darbo organizavimas 19 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

2008
1. Cecho gamybinės programos sudarymas
1.1. Lankytojų skaičiaus
1.1 lentelė. Lankytojų skaičius
Maitinimo įmonės darbo laikas
Vienos vietos apyvartumas
Salės užpildymo koeficientas
Lankytojų skaičius per val.
8-9
-
-
-
9-10
4
20%
16
10-11
4
20%
16
11-12
4
60%
48
12-13
4
60%
48
13-14
4
50%
40
14-15
4
40%
32
Iš viso 200 per dieną
1.2. Gamybinių patalpų kiekis
n = N* m
n = patiekalų skaičius
N = lankytojų skaičius per dieną
m = bendras patiekalų pareikalavimo koeficientas
n = 200*1,6 =320
1.2 lentelė. Gamybinių patalpų kiekis
Patiekalų pareikalavimo koef., m
Patiekalų skaičius, n
x %
mš 0,50
nš 100
xš 31
m1 0,10
n1 20
x1 6
m2 0,75
n2 150
x2 47
ms+g 0,25
ns+g 50
xs+g 16
nš = N* mš
xš = nš * 100
1.3. Planinis valgiaraštis
1.3 lentelė. Planinis valgiaraštis
Patiekalų pavadinimas
Procentai nuo bendro patiekalų skaičiaus
Procentai nuo patiekalų grupės
Patiekalų skaičius
Šaltieji patiekalai:
100
Kalmarų mišrainė
31 %
25%
20
Žuvies salotos su daržovėmis
25%
20
Makaronų salotos
25%
20
Studentiškos salotos
25%
20
Morkų salotos su medumi
25%
20
Sriubos:
6%
20
Kopūstų sriuba su sūriu
50%
10
Šaltibarščiai
50%
10
Pagrindiniai patiekalai:
47%
150
Žuvis su traškučiais
50%
75
Makaronai su daržovėmis
30%
45
Blyneliai su įdaru
20%
30
Gėrimai:
16%
30%
20
Kava
20%
15
Arbata
10%
5
Desertai:
70%
30
Desertinis varškės sūris
10
3
Karališkas varškės pudingas
5
3
Kepti bananai
5
2
Desertas „Miško uoga“
5
3
Citrinų pudingas
5
3
Želė arbūze
5
2
Rytinis varškės desertas
5
3
Obuolių ledai
5
3
Įdaryti obuoliai
5
2
Bananai užkepti su sūriu
10
3
Valgiaraštis
Šaltieji patiekalai:
Kalmarų mišrainė (kalmarai, bulvės, morkos, svogūnai, rauginti agurkai) 150 g.
Žuvies salotos su daržovėmis (žuvis, morkos, salieras, agurkas, majonezas) 150 g.
Makaronų salotos (makaronai, kiaušiniai, morkos, agurkai) 200 g.
Morkų salotos su medumi (morkos, razinos, medus) 150 g.
Studentiškos salotos (makaronai, svogūnai, konservuoti kukurūzai, mėsa) 150 g.
Sriubos:
Kopūstų sriuba su sūriu (kopūstai, sūris, muskato riešutai) 200 g.
Šaltibarščiai 200 g.
Pagrindiniai antrieji:
Žuvis su traškučiais (žuvis, bulvės) 300 g.
Makaronai su daržovėmis (brokoliai, makaronai, porai) 300 g.
Blyneliai su įdaru (svogūnų laiškai, , rūkyta dešra, sūris) 160 g.
Gėrimai:
Kava 100 g.
Arbata 150 g.
Desertai:
Desertinis varškės pudingas (varškė, želė) 100 g.
Karališkas varškės pudingas 100 g.
Kepti bananai 50 g.
Desertas „Miško uoga“ 150 g.
Citrinų pudingas 150 g.
Želė arbūze 100 g.
Įdaryti obuoliai 100 g.
Bananai užkepti su sūriu 100 g.
Obuolių ledai 100 g.
1.4. Gaminami patiekalai
Žuvies- mėsos skyrius
Atitirpinta žuvis , reikalingo kiekio gabalais supjaustoma. Apibarstoma druska, pipirais ir perduodama į baigiamąjį skyrių. Praėjusi pirminį paruošimą žuvis nukreipiama į karštąjį skyrių kepsnių kepimui. Praėjusi pirminį paruošimą žuvis nukreipiama žuvies salotoms. Po pirminio paruošimo kalmarai į baigiamąjį skyrių kalmarų mišrainei gaminti. Smulkiai supjaustyta dešra nukreipiama į baigiamąjį skyrių.
Daržovių skyrius
Po pirminio paruošimo morkos išverdamos. Išvirtos...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 1933 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

Turinys
  • 1. Cecho gamybinės programos sudarymas 3
  • 1.1. Lankytojų skaičiaus 3
  • 1.2. Gamybinių patalpų kiekis 3
  • 1.3. Planinis valgiaraštis 4
  • 1.4. Gaminami patiekalai 6
  • 1.5. Desertų technologinės schemos 7
  • 1.6. Gaminamų patiekalų energetinė vertė 11
  • 1.7. Patiekalų pardavimo grafikas 12
  • 1.8. Žaliavų suvestinė 13
  • 2. Tiekėjų parinkimas ir reikalingos programai darbo jėgos nustatymas 15
  • 2.2. Darbo jėgos skaičiavimas 16
  • 3. Įrengimų skaičiavimas ir darbo vietų įrengimas 17
  • 3.1. Įrengimų sąrašas 17
  • 3.2. Gamybinių patalpų plotas 18
  • NAUDOTA LITERATŪRA 19

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Lygis
Universitetinis
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
19 psl., (1933 ž.)
Darbo duomenys
  • Pramonės ir gamybos referatas
  • 19 psl., (1933 ž.)
  • Word failas 359 KB
  • Lygis: Universitetinis
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį referatą

www.nemoku.lt Panašūs darbai

Darbo normavimas ir organizavimas gamybinėje įmonėje

Darbo normavimas ir organizavimas gamybinėje įmonėje Pramonė ir gamyba Peržiūrėti darbą

Gamybos technologijos ir organizavimo dalyko kursinio darbo užduotis

Gamybos technologijos ir organizavimo dalyko kursinio darbo užduotis Pramonė ir gamyba Peržiūrėti darbą

Jaunimo kavinės miltinio cecho darbo organizavimas

Jaunimo kavinės miltinio cecho darbo organizavimas Pramonė ir gamyba Peržiūrėti darbą

Gamybos organizavimas

Gamybos organizavimas Pramonė ir gamyba Peržiūrėti darbą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.

Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI!

Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt