Šiuo metu ne tik Kaune, bet ir visoje Lietuvoje nemažai verslininkų susigundo steigti įmones, teikiančias maitinimo paslaugas. Tiesą pasakius, jie gerai daro, nes tai yra vienas iš perspektyviausių verslų, žmonėms visada reikės valgyti. Žinoma taip lengvai niekas nevyksta, pirmiausia reikia įsiskverbti į rinką, pateikti naujos produkcijos, kurios nepateikė konkurentai, arba tai padaryti geriau nei jie, mokėti pritraukti ir nepaleisti kuo daugiau klientų, pasiūlyti tai ko jie negalėtų atsisakyti ir taptų jūsų nuolatiniais klientais. Tai kartu ir labai populiarus, tačiau ir atsakingas verslas.
Šios praktikos tikslas – pritaikyti teorines žinias ir įgyti praktinio darbo įgūdžių,.
Atlikdamas praktiką G. Zorašvilio individualioje įmonėje, kavinėje “Pas Gogį” lapkričio 22 – gruodžio 17 d. turėjau galimybę pagilinti teorines gamybos organizavimo, maitinimo įmonių įrengimų, higienos, maisto ruošimo technologijos, darbų saugos, vadybos ir marketingo žinias.
2) Susipažinti su tiekimo, gamybos ir patiekalų realizavimo poceso organizavimu.
5) Dalyvauti patiekalų gamybos procese;
6) Analizuoti patiekalų receptūras, ugdyti patiekalų kalkuliavimo įgūdžius;
7) Ugdyti bendravimo įgūdžius;
8) Analizuoti įmonės reklamos organizavimą, konkurencinę aplinką.
9) Analizuoti sanitarijos ir higienos normų taikymą įmonėje;
10) Ugdyti patiekalų ir gėrimų pateikimo įgūdžius;
11) Ugdyti bendravimo įgūdžius;
1. KAVINĖS „PAS VILMĄ“ VEIKLOS ANALIZĖ
Kavinė “Pas Gogį” įsikūrusi jau dveji metai, buvusios kavinės “Mepra” patalpose . Ji teikia maitinimo paslaugas visiems miesto gyventojams bei atvykusiems svečiams. Kavinė “Pas Gogį” aplinka beveik nepakito įsikūrus naujiems šeimininkams. Kavinės darbo laikas: pirmadieniais - šeštadieniais – nuo 0900val. iki 2200val.,sekmadieniais kavinė nedirba. Šioje kavinėje lankosi įvairaus amžiaus ir įvairių specialybių lankytojai, daugiausia lankytojų būna pietų metu. Žmonėms tai yra labai patogu, kadangi, kavinė baras “Pas Gogį” yra netoli jų biurų ir įstaigų, taip pat suvažiuoja žmonės ir iš kitų rajonų nes maisto kainos vidutinės, asortimentas platus. Šioje kavinėje priimami užsakymai įvairiems banketams, furšetams ir galima užsisakyti įvairius patiekalus išsinešimui, labai dažnai vyksta vestuvių baliai ir gedulingi pietūs, kartais net po keletą per dieną.
Šioje kavinėje yra visos patalpos reikalingos maitinimo verslo organizavimui : persirengimo...
Šį darbą sudaro 1653 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!
★ Klientai rekomenduoja
Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?
Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!
Norint atsisiųsti šį darbą spausk ☞ Peržiūrėti darbą mygtuką!
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!
Panašūs darbai
Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.
Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.
Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!