◦ Dried fruits. Mature with about 10 - 15% water.
▪ Opening fruits. Their shell is pod (pea, bean, cabbage), box (flax, poppy), deciduous fruit (loin, shoe).
▪ Closed fruits: acorn, cereals, nuts (hazelnut).
◦ Juicy fruits. Ripe has about 70-90% water and is brightly colored. The pericarp consists of two or three layers. If there are two layers, then the inner juicy, and the outer - dry (berry), if the three layers - the inner hard, medium juicy, outer dry.
▪ Cucumber, lemon fruit (orange, lemon, mandarin, grapefruit), stone fruit - inside the fruit there is a hard stone (cherry, plum, apricot, sea buckthorn), apple fruit (apples, pears, quince fruit), berries (currant, gooseberry, cranberry, blueberry).
Vegetables
• Vegetables are annual, biennial and perennial herbaceous plants, the various juicy parts of which are used for food.
• Vegetables have been grown in Lithuania since ancient times.
◦ The Baltic tribes grew carrots, onions and...
Šį darbą sudaro 368 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!
★ Klientai rekomenduoja
Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?
Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!
Norint atsisiųsti šį darbą spausk ☞ Peržiūrėti darbą mygtuką!
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!
Panašūs darbai
Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.
Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.
Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!