Ant kūčių stalo stovi 13 patiekalų. Tradicinė Kūčių vakarienė vadinasi Réveillon, prasidedanti po vidurnakčio. Meniu skiriasi įvairiuose regionuose. Žąsis yra pagrindinis patiekalas Elzase, austrės ir pat de foie gra Paryžiuje, bei kalakutai su kaštonais Burgundijoje. „Buche de Noel“ yra tradicinis Yule rąsto formos pyragas, specialiai paruoštas Kalėdoms ir yra neatskiriama šventės dalis. Le Reveillon gali turėti paukštienos, kumpio, salotų, tortų, vaisių ir vyno.
„Petit Papa Noel“ yra Kalėdinė klasika. Ši daina pasakoja istoriją apie Kalėdų Senelio atvykimą tą didžiąją naktį. „Vive le Vent“ irgi yra viena garsiausių klasikinių Kalėdinių dainų. Tai lyg „Jingle Bells“ prancūziškai. gatvėse visur skamba džiaugsminga Kalėdų giesmių muzika.
Kalėdų senelio drabužiai panašūs į senesnį Kalėdų senelio ilgą, raudoną apdarą su apmuštu baltu kailiu. Jo dovanos yra nešamos ne maiše, bet krepšyje ant jo nugaros,...
Šį darbą sudaro 275 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!
★ Klientai rekomenduoja
Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?
Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!
Norint atsisiųsti šį darbą spausk ☞ Peržiūrėti darbą mygtuką!
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!
Panašūs darbai
Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.
Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.
Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!