KAIP GAMINAMAS FERMENTINIS SŪRIS IR JOGURTAS
Turinys
Kas yra sūris?
Tai iš karvių, ožkų bei avių pieno varškės gaminamas maisto produktas.
Žinomiausios sūrių rūšys:
Fermentinių sūrių gamyba gamyklose
Antrojoje pakopoje pienas sukrekėja.
Ketvirta pakopa – susidariusi masė pilama į formas. Sūris spaudžiamas apie šešias valandas. Tada sūris dedamas į sūrų vandenį trims dienoms. Sūrus vanduo sustiprina skonį ir padeda suformuoti gerą „plutą“. Išėmus iš vandens, sūris paliekamas džiūti.
Šį darbą sudaro 363 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!
★ Klientai rekomenduoja
Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?
Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!
Norint atsisiųsti šį darbą spausk ☞ Peržiūrėti darbą mygtuką!
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!
Panašūs darbai
Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.
Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.
Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!