Praktikos ataskaitos

Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė"

9.2   (3 atsiliepimai)
Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė" 1 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė" 2 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė" 3 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė" 4 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė" 5 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė" 6 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė" 7 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė" 8 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė" 9 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė" 10 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė" 11 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė" 12 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė" 13 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė" 14 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė" 15 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė" 16 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė" 17 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė" 18 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė" 19 puslapis
Gamybinės praktikos ataskaita: fermentinio sūrio ir kazeino gamyba "Kauno sūrinė" 20 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

1970 metais Kaune buvo įkurta VSSPMTI (visasajunginio sviesto ir sūrio pramonės mokslinio tyrimo instituto) Lietuvos filialo eksperimentinė gamykla, kuri buvo Biržų akcinės pieno bendrovės (toliau BAPB) filialo “Kauno sūrinė” pati pradžia. Nuo 1989 metų ši gamykla vadinosi Lietuvos maisto instituto bandomoji gamykla. Tada ši gamykla gamino fermentinius sūrius, sviestą, nenugriebto pieno produktus, cheminius reagentus ir mitybines terpes maisto produktų kontrolės bei kitoms laboratorijoms. 1994 04 07 ši gamykla buvo privatizuota ir pavadinta – akcine bendrove “Kauno sūrinė”. “Kauno sūrinėje” buvo gaminami lygiai tokie patys produktai kaip ir anksčiau buvusioje Lietuvos maisto instituto bandomojoje gamykloje.
1997 12 29 akcinė bendrovė “Kauno sūrinė” buvo reorganizuota į BAPB filialą “Kauno sūrinė”. BAPB daug investavo į šią sūrinę, ir po rekonstrukcijos ši sūrinė gamina tik fermentinį sūrį ir kazeiną. Vykstant rekonstrukcijai 1998 metų antrą pusmetį buvo sustojusi gamyba ir realizacija, todėl šiame darbe yra pateikti duomenys ne už visus 1998 metus, bet tik už pirmąjį jų pusmetį.
BAPB filialo “Kauno sūrinė” valdymo aukščiausiame lygmenyje yra direktorius. Jis kaip ir vyriausia finansistė yra tiesiogiai pavaldus BAPB administracijos vadovui.
inžinieriui, ir gatavos produkcijos sandėlininkė, kuriai pavaldūs yra sandėlininkas ir užsakymų priėmėja. Vyriausiajam inžinieriui taip pat yra pavaldūs energetikos – statybos inžinierius , inžinierius mechanikas, autotransporto inžinierius ir šaldymo ūkio inžinierius. Vyriausiajai finansistei yra pavaldi buhalterija ir vyr. finansistės pavaduotoja personalo apskaitininkė. Gamybos vedėjui yra pavaldūs gamybos meistrai ir apyvartinės taros sandėlininkė. Laboratorijos vedėjai yra pavaldžios laborantės.
Kadangi BAPB filialas “Kauno sūrinė” egzistuoja dar nesenai tai dar nieko labai svarbaus nepasiekė. Tačiau galime apžvelgti paskutinių trijų metų gamybos apimtis pagal skirtingus produktus. Kadangi BAPB filialas “Kauno sūrinė” egzistuoja tik nuo 1998 metų pradžios, kitų metų duomenys bus AB “Kauno sūrinė”.
1 lentelė
BAPB filialo “Kauno sūrinė” gamyba 1996-1998 m.
Produktas
1996 m.
1997 m.
1998 m.
1998m. palyg su 1996m.
1998m. palyg su 1997m.
Viso, kg
Viso, kg
Viso, kg
+/- kg
+/- kg
Grietinė „Baltija“
0
44580
22903
22903
-21677
Grietinė 15%
22593
62253
29949
7356
-32304
Grietinė 15% fas.
24141
83076
136404
112263
53328
Grietinė 25%
6007
23114
0
-6007
-23114
Grietinė 25% fas.
550
1661
0
-550
-1661
Grietinė 30%
160414
44102
15820
-144594
-28282
Grietinė 30% fas.
22967
36324
11133
-11834
-25191
Grietinėlė...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 6666 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

Turinys
  • 1. Biržų akcinės pieno bendrovės filialo “Kauno sūrinė” įkūrimo ir veiklos trumpa charakteristika.1
  • 1.1 Įkūrimo ir reorganizavimo laikotarpiai 1
  • 1.2 Organizacinė forma..1
  • 1.3 Svarbiausieji pasiekimai4
  • 2. Ekonominiai santykiai.5
  • 2.1 Kapitalo nuosavybės formos ir formavimo šaltiniai 6
  • 2.2 Valdymo formos ir santykiai ..6
  • 2.3 Darbo santykiai 8
  • 2.4 Išoriniai ryšiai su šalies ir užsienio partneriais10
  • 3.Ūkinės veiklos kryptys ir specializacija..13
  • 3.1 Gamybinės ir komercinės veiklos kryptys.13
  • 3.2 Specializacija..15
  • 4. Ekonominiai (gamybiniai) ištekliai ir jų naudojimo efektas ir efektyvumas.16
  • 4.1 Kapitalo sudėtis ir struktūra, apsirūrintumas kapitalu16
  • 4.2 Apsirūpintumas žaliavomis..18
  • 4.3 Darbo ištekliai ir apmokėjimas už darbą.. ..20
  • 4.4 Ekonominiai (gamybos) kaštai..22
  • 4.5 Bendroji ir prekinė produkcija23
  • 4.6 Įplaukos, pelnas ir jų veiksniai..24
  • 4.7 Ūkinės veiklos efektyvumas25
  • 5. Apibendrinimas.26

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Šaltiniai
✅ Šaltiniai yra
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
28 psl., (6666 ž.)
Darbo duomenys
  • Pramonės ir gamybos praktikos ataskaita
  • 28 psl., (6666 ž.)
  • Word failas 2 MB
  • Lygis: Universitetinis
  • ✅ Yra šaltiniai
www.nemoku.lt Atsisiųsti šią praktikos ataskaitą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt