Darbo tikslas: Susipažinti su maisto pramonės tipinės technologinės linijos valdymu ir su realių technologinių gamybos linijų valdymo programų rengimo principais.
Pagrindiniai gaiviųjų gėrimų komponentai ( įvairios sultys, gazuotas vanduo ar pan.) saugomi talpyklose 1-3. Pagal receptūroje parinktas proporcijas laiko registrai programuojami ilgesniems ar trumpesniems laiko intervalams ir jie valdo sklendžių Q1.2, Q1.3 ir Q1.4 atidarymo laiko trukmę. Į talpyklą 4 atidarius sklendes Q1.0, Q1.1 patenka priedai gėrimams gardinti, aromatizuoti ar pan. Mikseris Q1.6 juos sumaišo ir atidarius sklendę Q1.7 priedai taip pat supilami į pagirdinę talpyklą 5. Konvejeriu judančiam...
Šį darbą sudaro 215 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!
★ Klientai rekomenduoja
Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?
Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!
Norint atsisiųsti šį darbą spausk ☞ Peržiūrėti darbą mygtuką!
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!
Panašūs darbai
Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.
Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.
Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!