Steigiu uždarąją akcinę bendrovę – restoraną “ Tavern ” Vilniaus miesto senamiestyje prie Užupio. Ši vieta labai patogi susisiekimo ir strateginių taškų atžvilgiu. Nei vienas turistas, svečiuojantis Lietuvos sostinėje, nepaliks be dėmesio šią Vilniaus miesto dalį. Žmonės, apsigyvenę viešbutyje, esančiame prie pat restorano irgi nepaliks be dėmesio jaukaus restorano.
Įmonės pagrindinė paskirtis – patenkinti žmonių poreikius ir maloniai nustebinti išskirtiniu patiekalų skoniu bei malonia aplinka.
Labai svarbų vaidmenį kiekvienoje įmonėje atlieka personalas, todėl aš asmeniškai vesiu pokalbį su kiekvienu potencialių darbuotoju ir nustatysiu jiems tam tikrus reikalavimus. Pats svarbiausias reikalavimas priimant į darbą būtų tas, kad darbuotojai būtų lojalūs ir sugebėtų siekti bendro tikslo, bet ar tokie yra įmonės darbuotojai galima sužinoti tik kurį laiką su jais pabendravus. Personalą sudarys 18 žmonių.
Pirmadienis – ketvirtadienis nuo 9 iki 23 val.
Penktadienis – sekmadienis nuo 10 iki 24 val.
Pagrindiniai mano restorano ypatumai: patiekalų įvairumas, aukšta kokybė (kiek maisto produktų, tiek ir aptarnavimo).
• Tiekti tik kokybišką ir higienos normas atitinkančią produkciją
• Plėsti įmonę steigiant naujus filialus kituose diLietuvos miestuose
• Stengtis investuoti į naujas technologijas maisto pramonėje susijusių su kokybišku maisto gaminimu bei patiekimu
• Nuolat išlikti šiuolaikiškiems ir ieškoti patrauklesnių sprendimų klientams pritraukti ir išlaikyti
Misija
Restorano “Tavern” misija – garantuoti vartotojui maksimalų poreikių patenkinimą, nepriekaištingą paslaugų kokybę ir malonų poilsį jaukioje aplinkoje.
Įmonės tikslai:
▪ Įsitvirtinti rinkoje
▪ Siekti pelno didinant apyvartą
▪ Per pirmuosius metus padengti ne mažiau kaip 60% visų kaštų
▪ Užmegzti ilgalaikius patikimus ryšius su didmenininkais
▪ Sudominti kuo didesnę klientų skaičių
▪ Pasiekti maksimalų pelną iš kurio būtų galima kaupti kapitalą verslo plėtrai
Vartotojų analizė
Kuriant įmonę, labai svarbu iš anksto tinkamai nustatyti į kokius vartotojus ir su kokiais poreikiais įmonė orientuosis. Taip pat reikia išanalizuoti kas naudosis įmonės paslaugomis, mano atvejų tai būtų verslo žmonės, turistai, turistų grupės ir kiti potencialūs klientai su aukštomis pajamomis. Restoranas “Tavern ” įsikūręs strategiškai patogioje vietoje – ekonominės ir kultūrinės sostinės širdyje. Šalia esantis miesto...
Šį darbą sudaro 1041 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!
★ Klientai rekomenduoja
Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?
Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!
Norint atsisiųsti šį darbą spausk ☞ Peržiūrėti darbą mygtuką!
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!
Panašūs darbai
Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.
Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.
Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!