Darbuotojų sauga ir sveikata- tai visos prevencinės priemonės darbuotojų darbingumui sveikatai ir gyvybei išsaugoti, kurios naudojamos ar planuojamos visose įmonės veiklos etapuose, kad darbuotojai būtų apsugoti nuo profesinių sveikatos rizikų arba jų būtų kiek įmanoma mažiau.
Šio darbo tikslas: išanalizuoti saugoa ir sveikatos reikalavimus įmonėje ir sukurti efektyvią darbuotojų saugos ir sveikatos užtikrinimo priemonių sistemą įmonėje.
Šio darbo uždaviniai:
• apibūdinti įmonės veiklą ir įvertinti jos veiklos rūšies riziką: aprašyti veiklos rūšį (kenksmingumas, pavojingumas), darbo organizavimą, darbuotojų skaičių ir pateikti pareigybių sąrašą;
• sukurti saugos darbe organizavimo įmonėje sistemą – pateikti įmonės valdymo schemą, kurioje nurodyti, kas vykdo saugos ir sveikatos tarnybos funkcijas. Aptarti kas įmonėje atstovauja darbuotojų saugos ir sveikatos darbe klausimais, pagrįsti įmonės darbuotojų saugos ir sveikatos darbe komiteto steigimą. Aprašyti kokie dokumentai reglamentuoja DSS veiklą, kaip darbdavys perduoda įgaliojimus kitiems vadovams;
• suplanuoti įmonės darbuotojų mokymą, atestavimą ir instruktavimą saugos ir sveikatos darbe klausimais – aprašyti darbdavio ir kitų vadovų saugos darbe mokymą, atestavimą, instruktavimą (kas vykdo, kaip įforminama, periodiškumas), pateikti įmonės saugos darbe instrukcijų sąrašą;
• išanalizuoti civilinės ir gaisrinės saugos priemones.
ĮMONĖS VEIKLA BEI VEIKLOS RŪŠIES RIZIKA
2004 m. lapkričio 26 d. buvo atidarytas pirmasis UAB „Bella“ savitarnos restoranas, įsikūręs pramogų centre „AKROPOLIS“ (Taikos pr. 61, Klaipėda). Jo populiarumas pateisino lūkesčius, todėl šiuo metu Lietuvoje veikia jau 5 savitarnos restoranai, įsikūrę didžiausiuose Lietuvos miestuose: Klaipėdoje, Vilniuje ir Kaune.
UAB „Bella“- geriausia vieta norintiems ypatingoje, nekasdieniškoje aplinkoje, mėgautis gardžiais geros virtuvės patiekalais. Kiekvienas gali išsirinkti sau patinkantį patiekalą iš „Bells“ restoranų virtuvės: tarp daugiau nei 400 pavadinimų patiekalų yra tradiciniai lietuviškos virtuvės patiekalai, o taip pat Lietuvoje mėgstami italų, kinų bei japonų virtuvės patiekalai.
Savitarnos restoranų „Bella“ populiarumas kasmet tik auga. Tai parodo augantis lankytojų skaičius. Per mėnesį savitarnos restoranaus „Bella“ aplanko beveik 800 tūkst. lankytojų ir beveik 500 „BELLA“ darbuotojų stengiasi pateisinti kiekvieno jų lūkesčius.
Įmonė yra juridinis asmuo ir turi komercinį – ūkinį, finansinį ir...
Šį darbą sudaro 2250 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!
★ Klientai rekomenduoja
Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?
Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!
Norint atsisiųsti šį darbą spausk ☞ Peržiūrėti darbą mygtuką!
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!
Panašūs darbai
Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.
Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.
Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!