• Acto pagrindas yra fermentuoto alkoholio rūgštingumas. Žaliavomis gali būti vaisių sulčių ar grūdų, kuriuos reikia fermentuoti ir apdoroti, kad būtų gauta etilo alkoholio rūgštis.
• Fermentacijos procesas vyksta vėsinant ir oro pratekėjimo sąlygomis. Fermentacijos metu mišinyje susidaro etilo alkoholis ir anglies dioksidas.
• Fermentacijos metu etilo alkoholis skaidomas acto bakterijų įtaka. Šios bakterijos sukelia oksidaciją, kurios metu etilo alkoholis virsta acto rūgštimi.
• Acto bakterijoms reikia deguonies, todėl acto...
Šį darbą sudaro 155 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!
★ Klientai rekomenduoja
Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?
Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!
Norint atsisiųsti šį darbą spausk ☞ Peržiūrėti darbą mygtuką!
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!
Panašūs darbai
Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.
Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.
Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!