Testai

Testas iš Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV)

10   (1 atsiliepimai)
Testas iš Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) 1 puslapis
Testas iš Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) 2 puslapis
Testas iš Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) 3 puslapis
Testas iš Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) 4 puslapis
Testas iš Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) 5 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

 1. B 2. D 3. C 4. D 5. D 6. D 7. C 8. C 9. D 10. B 11. A 12. B 13. A 14. C 15. D 16. B 17. A 18. B 19. A 20. D 21. C 22. A 23. C 24. B 25. A 26. A 27. A 28. C 29. D 30. B TESTAS “JAV” 1. Kiek indėnų gyvena JAV? A) 1 mln. B) 2 mln. C) 4 mln D) Negyvena 2. Koks vandenynas ar jūra nesupa JAV krantų? A) Atlanto vandenynas B) Ramusis vandenynas C) Beauforto jūra D) Beffin‘o jūra 3. Kokia religija vyrauja JAV? A) Musulmonai B) Pirmykštės religijos C) Krikščionys D) Induistai 4. Kokiai rasiai priklauso JAV? A) Mangolų B) Europidų-mongolidų pereinamasis tipas C) Australonegridai D) Europidai 5. Koks kalnas yra JAV teritorijoje? A) Andai B) Labradoro p-lis C) Alpės D) Apalačai 6. Kokia upė nepriklauso JAV teritorijai? A) Misouris B) Missisipė C) Grandė D) Amazonė 7. Koks ežeras nepriklauso JAV? A) Huronų ež. B) Eris ež. C) Viktorijos ež. D) Mičigano ež. 8. Kiek mln. ha miškų yra JAV teritorijoje? A) 212 B) 385 C) 296 D) 159 9. Kelinta JAV yra pagal sugaunamų žuvų kiekį? A) Antra B) Aštunta C) Trečia D) Penkta 10. Kiek mln. tonų medvilnės išaugina JAV? A) 9,4 tonų B) 10,7 tonų C) 12,8 tonų D) 15,1 tonų 11. Kiek automobilių tenka vienam žmogui? A) Vienas automobilis dviem žmonėm B) Vienas automobilis vienam žmogui C) Du automobiliai trim žmonėm D) Du automobiliai vienam žmogui 12. Koks pagrindinis juodosios metalurgijos telkinys? A) Labradoro B) Misabi Reindžas C) Karažas D) Minas Žerais 13. Kiek branduolinių reaktorių turi JAV? A) >50 B) 10-50 C) 3-10 D) 16 D) 8-12 26. Kokių miškų dauviausia? A) Mišrieji ir plačialapiai miškai B) Kietalapiai miškai ir krūmynų juosta C) Atogražų miškai D) Spygliuočių miškai 27. Kelinta JAV yra pagal popieriaus gamybą? A) Pirma B) Antra C) Trečia D) Ketvirta 28. Kiek mln. tonų plieno pagamina JAV? A) 2-5 B) 5-20 C) >50 D) 20-50 29. Kiek mln. tonų cemento pagamina per metus? A) >200 B) 20-50 C) 5-20 D) 50-200 30. Koks naturalusis gyventojų prieaugis per metus 1000-čiui žmonių? A) >30 B)

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 570 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

★ Klientai rekomenduoja


Šį rašto darbą rekomenduoja mūsų klientai. Ką tai reiškia?

Mūsų svetainėje pateikiama dešimtys tūkstančių skirtingų rašto darbų, kuriuos įkėlė daugybė moksleivių ir studentų su skirtingais gabumais. Būtent šis rašto darbas yra patikrintas specialistų ir rekomenduojamas kitų klientų, kurie po atsisiuntimo įvertino šį mokslo darbą teigiamai. Todėl galite būti tikri, kad šis pasirinkimas geriausias!

Detali informacija
Darbo tipas
Lygis
Mokyklinis
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
5 psl., (570 ž.)
Darbo duomenys
  • Regioninės geografijos testas
  • 5 psl., (570 ž.)
  • Word failas 44 KB
  • Lygis: Mokyklinis
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį testą

www.nemoku.lt Panašūs darbai

Jungtinų Amerikos Valstijų geografija, transportas, istorija, gamta bei gyventojai

Jungtinų Amerikos Valstijų geografija, transportas, istorija, gamta bei gyventojai Regioninė geografija Peržiūrėti darbą

Jungtinės Amerikos Valstijos arba JAV

Jungtinės Amerikos Valstijos arba JAV Regioninė geografija Peržiūrėti darbą

Jungtinės Amerikos Valstijos (JAV)

Jungtinės Amerikos Valstijos (JAV) Regioninė geografija Peržiūrėti darbą

Baltijos jūros testas

Baltijos jūros testas Regioninė geografija Peržiūrėti darbą

Šiaurės ir Pietų Amerikos palyginimas

Šiaurės ir Pietų Amerikos palyginimas Regioninė geografija Peržiūrėti darbą

Svarbiausia informacija apie Jungtines Amerikos Valstijas

Svarbiausia informacija apie Jungtines Amerikos Valstijas Regioninė geografija Peržiūrėti darbą

Šiaurės Amerikos žemyno fauna, flora ir bioištekliai

Šiaurės Amerikos žemyno fauna, flora ir bioištekliai Regioninė geografija Peržiūrėti darbą

Šiaurės Amerikos žemynas

Šiaurės Amerikos žemynas Regioninė geografija Peržiūrėti darbą

Jungtinės Amerikos Valstijos: susikūrimas, vidaus problemos bei politika

Jungtinės Amerikos Valstijos: susikūrimas, vidaus problemos bei politika Regioninė geografija Peržiūrėti darbą

Geografijos testas - Australija

Geografijos testas - Australija Regioninė geografija Peržiūrėti darbą

Šiaurės Amerikos geografijos ir informatikos metinis projektas

Šiaurės Amerikos geografijos ir informatikos metinis projektas Regioninė geografija Peržiūrėti darbą

Pietų Amerikos žemynas

Pietų Amerikos žemynas Regioninė geografija Peržiūrėti darbą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
Palaukite! Šį darbą galite atsisiųsti visiškai NEMOKAMAI! Įkelkite bet kokį savo turimą mokslo darbą ir už kiekvieną įkeltą darbą būsite apdovanoti - gausite dovanų kodus, skirtus nemokamai parsisiųsti jums reikalingus rašto darbus.
Vilkti dokumentus čia:

.doc, .docx, .pdf, .ppt, .pptx, .odt