Testai

Jungtinės Amerikos Valstijos (JAV) (3)

10   (1 atsiliepimai)
Jungtinės Amerikos Valstijos (JAV) (3) 1 puslapis
Jungtinės Amerikos Valstijos (JAV) (3) 2 puslapis
Jungtinės Amerikos Valstijos (JAV) (3) 3 puslapis
Jungtinės Amerikos Valstijos (JAV) (3) 4 puslapis
Jungtinės Amerikos Valstijos (JAV) (3) 5 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

10. B
11. A
12. B
13. A
14. C
15. D
16. B
17. A
18. B
19. A
20. D
21. C
22. A
23. C
24. B
25. A
26. A
27. A
28. C
29. D
30. B
TESTAS “JAV”
1. Kiek indėnų gyvena JAV?
A) 1 mln.
B) 2 mln.
C) 4 mln
D) Negyvena
2. Koks vandenynas ar jūra nesupa JAV krantų?
A) Atlanto vandenynas
B) Ramusis vandenynas
C) Beauforto jūra
D) Beffin‘o jūra
3. Kokia religija vyrauja JAV?
A) Musulmonai
B) Pirmykštės religijos
C) Krikščionys
D) Induistai
4. Kokiai rasiai priklauso JAV?
A) Mangolų
B) Europidų-mongolidų pereinamasis tipas
C) Australonegridai
D) Europidai
5. Koks kalnas yra JAV teritorijoje?
A) Andai
B) Labradoro p-lis
C) Alpės
D) Apalačai
6. Kokia upė nepriklauso JAV teritorijai?
A) Misouris
B) Missisipė
C) Grandė
D) Amazonė
7. Koks ežeras nepriklauso JAV?
A) Huronų ež.
B) Eris ež.
C) Viktorijos ež.
D) Mičigano ež.
8. Kiek mln. ha miškų yra JAV teritorijoje?
A) 212
B) 385
C) 296
D) 159
9. Kelinta JAV yra pagal sugaunamų žuvų kiekį?
A) Antra
B) Aštunta
C) Trečia
D) Penkta
10. Kiek mln. tonų medvilnės išaugina JAV?
A) 9,4 tonų
B) 10,7 tonų
C) 12,8 tonų
D) 15,1 tonų
11. Kiek automobilių tenka vienam žmogui?
A) Vienas automobilis dviem žmonėm
B) Vienas automobilis vienam žmogui
C) Du automobiliai trim žmonėm
D) Du automobiliai vienam žmogui
12. Koks pagrindinis juodosios metalurgijos telkinys?
A) Labradoro
B) Misabi Reindžas
C) Karažas
D) Minas Žerais
13. Kiek branduolinių reaktorių turi JAV?
A) >50
B) 10-50
C) 3-10
D) <3
14. Kiek vienam gyventojui tenka elektros energijos per metus?
A) 1000 (kWh)
B) 100 (kWh)
C) 10...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 570 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

Detali informacija
Darbo tipas
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
5 psl., (570 ž.)
Darbo duomenys
  • Regioninės geografijos testas
  • 5 psl., (570 ž.)
  • Word failas 44 KB
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį testą

www.nemoku.lt Panašūs darbai

Jungtinės Amerikos Valstijos (JAV)

Jungtinės Amerikos Valstijos (JAV) Regioninė geografija
Peržiūrėti darbą

Jungtinės Amerikos valstijos (JAV) (6)

Jungtinės Amerikos valstijos (JAV) (6) Regioninė geografija
Peržiūrėti darbą

Jungtinės Amerikos Valstijos (JAV) (2)

Jungtinės Amerikos Valstijos (JAV) (2) Regioninė geografija
Peržiūrėti darbą

Jungtinės Amerikos Valstijos (JAV) (4)

Jungtinės Amerikos Valstijos (JAV) (4) Regioninė geografija
Peržiūrėti darbą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį testą