Testai

Istorija (28)

9.4   (3 atsiliepimai)
Istorija (28) 1 puslapis
Istorija (28) 2 puslapis
Istorija (28) 3 puslapis
Istorija (28) 4 puslapis
www.nemoku.lt
www.nemoku.lt
Aukščiau pateiktos peržiūros nuotraukos yra sumažintos kokybės. Norėdami matyti visą darbą, spustelkite peržiūrėti darbą.
Ištrauka

1). Kuo buvo pramintas Michailas Muravjovas.
2). Lietuvos spaudos draudimo panaikinimas.
a). 1815 m.
b). 1866 m.
c). 1867 m.
d). 1904 m.
3). Kada ėjo laikraštis “Aušra”
a). 1864 m.
b). 1905 m.
c). 1883-1886 m.
d). 1862 m.
4). Kelintais metais buvo uždrausta spauzdinti ir įvežti lietuviškas knygas.
a). 1896-1900 m.
b). 1830-1840 m.
c). 1848-1850 m.
d). 1864-1904 m.
5). Kada ėjo laikraštis “Varpas”
a). 1902-1906 m.
b). 1889-1905 m.
c). 1796-1866 m.
d). 1863-1864 m.
6). Kelintais metais Panevėžyje buvo įsteigtos mokytojų seminarijos.
a). 1815 m.
b). 1905 m.
c). 1864 m.
d). 1863 m.
7). Kiek Muravjovo valdymo metais Šiaurės vakarų krašte buvo pastatyta cerkvių.
a). 35.
b). 10.
c). 50.
d). 98.
8). Kiek beraščiams žmonėms teko tarnauti karuomenėje.
a). 7 m.
b). 5 m.
c). 2 m.
d). 1 m.
9). Kiek į Lietuva buvo atkelta rusų.
a). 1 tūkst.
b). 11 tūkst.
c). 7 tūkst.
d). 5...

Daugiau informacijos...

Šį darbą sudaro 312 žodžiai, tikrai rasi tai, ko ieškai!

Detali informacija
Darbo tipas
Lygis
Mokyklinis
Failo tipas
Word failas (.doc)
Apimtis
4 psl., (312 ž.)
Darbo duomenys
  • Lietuvų istorijos testas
  • 4 psl., (312 ž.)
  • Word failas 27 KB
  • Lygis: Mokyklinis
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį testą

www.nemoku.lt Panašūs darbai

Lietuvos istorija (9)

Lietuvos istorija (9) Lietuvos istorija
Peržiūrėti darbą

Pinigų atsiradimo istorija. Požiūris į pinigus Lietuvos Didžiojoje Kunigaikštystėje

Pinigų atsiradimo istorija. Požiūris į pinigus Lietuvos Didžiojoje Kunigaikštystėje Lietuvos istorija
Peržiūrėti darbą

Lietuvos istorija (7)

Lietuvos istorija (7) Lietuvos istorija
Peržiūrėti darbą

Ankstyvoji Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės (LDK) istorija (2)

Ankstyvoji Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės (LDK) istorija (2) Lietuvos istorija
Peržiūrėti darbą
Privalumai
Pakeitimo garantija Darbo pakeitimo garantija

Atsisiuntei rašto darbą ir neradai jame reikalingos informacijos? Pakeisime jį kitu nemokamai.

Sutaupyk 25% pirkdamas daugiau Gauk 25% nuolaidą

Pirkdamas daugiau nei vieną darbą, nuo sekančių darbų gausi 25% nuolaidą.

Greitas aptarnavimas Greitas aptarnavimas

Išsirink norimus rašto darbus ir gauk juos akimirksniu po sėkmingo apmokėjimo!

Atsiliepimai
www.nemoku.lt
Dainius Studentas
Naudojuosi nuo pirmo kurso ir visad randu tai, ko reikia. O ypač smagu, kad įdėjęs darbą gaunu bet kurį nemokamai. Geras puslapis.
www.nemoku.lt
Aurimas Studentas
Puiki svetainė, refleksija pilnai pateisino visus lūkesčius.
www.nemoku.lt
Greta Moksleivė
Pirkau rašto darbą, viskas gerai.
www.nemoku.lt
Skaistė Studentė
Užmačiau šią svetainę kursiokės kompiuteryje. :D Ką galiu pasakyti, iš kitur ir nebesisiunčiu, kai čia yra viskas ko reikia.
www.nemoku.lt Atsisiųsti šį testą